Müslüman bir Kürt olarak, Kürtlere söylüyorum.!

Hamit Vural / Ülke Postası Barzani ile ilgili paylaşımlar yapınca, buradan yüzlerce Kürt dostumuz çıkış yapmış! Sağlık olsun, zaten hiçbir varlık emaresi göstermiyorlardı

Müslüman bir Kürt olarak, Kürtlere söylüyorum.!
25 Eylül 2017 - 00:30
Hamit Vural / Ülke Postası
Barzani ile ilgili paylaşımlar yapınca, buradan yüzlerce Kürt dostumuz çıkış yapmış! Sağlık olsun, zaten hiçbir varlık emaresi göstermiyorlardı. Buradan gidebilirsiniz ama yanlış yollara girmenizi istemem, sizi felakete götürecek Küresel Katillerin dümen suyuna girerseniz, her şeye müstehak olursunuz.

Türkiye'de bir Türk hangi haklara sahipse, bir Kürt de aynı şekilde bütün haklara sahiptir. Bugün bir Türk'ün sahip olup da, bir Kürt'ün sahip olamadığı, erişemediği ne var?

❝Her kavmin, kendi kaderini tayin hakkı var ❞
gibi cümlelerle sizi kandırıyorlar. Irak/Suriye/Yemen/Libya gibi kâdim Müslüman Ülkelerin otoritelerini yıkan Batı'dan mı medet umuyorsunuz? Eğer buna zerre kadar inanıyor ve gönül bağlıyorsanız artık size söyleyecek bir sözümüz yoktur. Size Devlet vaad eden Katiller dünyayı kan gölüne çevirdiler, Müslümanları bölerek, çiğneyerek, dünyada cehennemi yaşattılar. Onlar birleşirken, biz bölündük.

ABD'nin Suriye'de Kanton tahsis ettiği PKK/PYD köpeği Salih Müslim'in öz ağabeyi Prof. Mustafa Müslim, kardeşi tarafından sürgün edildi. Şu an nerede? Türkiye'de misafir ediliyor, hem de Gaziantep Zehra Üniversitesi Rektörü olarak...

Müslüman kimliği olduğu için öz kardeşine tahammülü olmayan PKK'lı Salih Müslim mi size Devlet kuracak? Yoksa Barzani mi?
Zarara rızasıyla girene merhamet edilmez.
Türkiye, Kürtlerin ANA VATANIDIR, bir Kürt için dünyada huzur içinde yaşayabileceği Türkiye'den daha iyi bir toprak parçası yoktur.
Bugün Türkiye'nin en büyük ihalelerini Kürt İş Adamları alıyor, İstanbul 3. Havaalanı milyar dolarlık ihalesini Limak Holding Patronu Nihat Özdemir aldı. Eski Türkiye bitti, artık unutun..

Hamit Vural / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum