KÜTAHYA" için GELECEK kim? GELECEK KOÇ' GELECEK

KÜTAHYA' İÇİN GELECEK KİM? GELECEK' KOÇ' GELECEK Sn. Yavuz Selim Koç' diyorki' Benim memleketim. Atalarım, dedem, babam, ben, evlatlarım hepimiz Kütahya'lıyız. Kütahya'nın derdi bizim derdimiz, sevinci ise bizim sevincimizdir. Sn. Koç' Ben siyaseti yeni yapan veyahut siyasete yeni başlayan biride değilim sözleriyle. Siyasetçi, sendikacı ve Kütahya'da âkil kişinin bir evlâdıyım diyor. Sayın. Yavuz Selim Koç

KÜTAHYA" için GELECEK kim? GELECEK KOÇ' GELECEK
06 Ocak 2022 - 02:10 - Güncelleme: 06 Ocak 2022 - 11:21
KÜTAHYA' İçin, GELECEK' Kim? GELECEK' KOÇ, GELECEK Sayın.Yavuz Selim KOÇ' diyorki. Benim memleketim. Atalarım, Dedem, Babam, ben, evlatlarım hepimiz' KÜTAHYA' lıyız. Kütahya'nın derdi bizim derdimiz, sevinci ise bizim büyük sevincimizdir sözleriyle' Sayın.KOÇ' Ben siyaseti yeni yapan veyahut siyasete yeni başlayan biride değilim diyerek' Siyasetçi, Sendikacı ve Kütahya'da âkil kişinin bir evlâdıyım.

Sayın.Yavuz Selim KOÇ' Bugün Partimizin Kurucu, İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve İSTANBUL' İBB' GELECEK PARTİSİ' Meclisi Kültür ve Sanat Komisyon Başkanı' da olsam siyaseti sadece şehrimde değil memleketimde'de yaparım, Anadolu'da da yaparım diyen Sn.KOÇ' Ama önceliğim İstanbul ve Kütahya'dır diyor.

Sn.Yavuz Selim Koç, Parti kurulmadan öncede bilinen bir isimdi ve Yavuz Selim Koç, Genel Başkanı bugün tanıyan biri'de değildir sözleriyle Gönül işine' de değinen ve sözlerine şöyle devem ediyor.

Sn.Yavuz Selim KOÇ' derki' Birileri bu şehir için bir şeyler yapmazken bu şehir için çalışan bir Yavuz Selim Koç vardı ve,de Birileri gibi biz bugün Partiye dahil olmadık dolayısı ile' Partinin kuruluşunun başında' da biz vardık bundan sonra' da biz var olmaya devam edeceğiz sözleri bağlamında' GELECEK PARTİSİ' nin Yanında veya içinde Olmak sadece ve sadece' Büyük gönüllerin işidir olduğunu söylemektedir.

Rabbim şahit olsun ki; dün memleketimle alakadar olduğum gibi bugünde yarında olmaya devam edeceğim'sözleriyle Sn.KOÇ' ve yine Rabbim şahit olsun ki; bu can bu bedende kaldığı müddetçe Partimin' Genel Başkanımın ve Bütün Dava arkadaşlarımın her dâim yanında olacağını ve Büyük GELECEK' İçin cani gönülden var olduğunu söylemektedir.

Kütahya'nın derdi benim derdim, sevinci benim sevincimdir diyen Sn.KOÇ' Kimse oturup masa başında ahkam kesmeye kalkmasın ve fitneye, fesata da sebebiyet vermesin diyerek' Sn.Yavuz Selim KOÇ' KÜTAHYA' nın tüm sorunları için KÜTAHYA' Benim için hazırsa bende büyük bir Aşkla' KÜTAHYA' için hazırım diyerek' Geçmişin Karanlığını GELECEK'in Aydınlığına dönüştüreceğiz sözleriyle son Noktayı'da koymuş oldu. .

Nokta... Muhabbetle' Yavuz Selim KOÇ' GELECEK''

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum