İsrailin Kudüs adımı pahalıya maal olacak . Bu adım İsrailin devlet olmadıgını ortaya çıkaracak ...

Sina çölü demiştik degil mi

İsrailin Kudüs adımı pahalıya maal olacak . Bu adım İsrailin devlet olmadıgını ortaya çıkaracak ...
06 Aralık 2017 - 16:17
Sina çölü demiştik degil mi .
Filistindeki Müslümanları ablukaya alan Sina .
Bagrında İhvan-ı Müslimi degilde DAEŞi taşıyacak Sina .
Sinaya karşı bir pozisyon alamazsak şayet;Erdogansız bir Ankara hükümeti,İsrailin Kudüsü başkenti dayatmaları dahi olmadan tanımak zorunda kalacaktır .
Mısır ilk tavizi Sina üzerinden İsraile vermenin çabasına girmiş bulunmakta .
Mısıra kızamıyorum Abdulfettah el Sisiyi kınıyorum .
İsrail başkentini Kudüs yapmanın ve bunu da İslam cografyasının tanımasını gerek tehtitlerle,gerek vaatlerle başarmanın derdinde .
Biz ise işin şu noktasındayız . İsrail Devlet degil Kabile terörlügü yapan bir faşist topluluk diyerek anlatmalıyız İsraili .
İsrailin kuruluşunu anlamak için iki noktayı iyi anlamak lazım .
• Teodor Herzl başkanlıgında ilk toplantı olan Basel konferansı .
• Balfoure Denklerasyonu .
İsrailin kuruluş amacındaki verilmiş sözlerde dahi,yani 1917 Balfoure Denklerasyonunda dahi şöyle geçmekte . "İnternational Home" yani "Uluslararası Ev" .
İsraile bu adımı bilerek yaklaşalım .
Dönemin ulusal güçleri ortadoguda fitne olarak her türlü işgüzarlıgı yapabilecek bir terör kabilesine ihtiyacı vardı . Bunu da İsrail denen azgın,lanetli toplulukla işe başladı .
Kudüsü başkent olarak degil,İsraili devlet olarak tanımıyoruz .
İsrailin bizde en azından bendeki yeri"İnternational Home" yani meali şerifi,faşist Kapital ve faşist Emperyal devletlerin ortadogudaki kullanabilecegi günü birlik genel evi olarak nitelendiriyorum .
Burnumuzun ucundaki Suriyelilerle(Suriye,Arakan,Bosna,Sırp,Ermeni,Yunan,Irak,Bulgar,Somali, yani Devleti Ali Osmanlıya ait heryeri) hemde tarihi bagımız kardeşlik hakkımızın bize verdigi abilik faliyetini yerine getirirken sen karışma diyenlerin sınıfta kalışını izliyorum . ABD denen 13 İngiliz kolonisiyle kurulan devletin İsrail denen kabile topluluguna yardımı söz konusuysa . Devlet-i Ali Osmanlının bakiyesi olan Türkiye Cumhuriyeti devleti kardeşi olan Filistine yardımını ve destegini esirgemeyecektir .


Yakup Erdem/Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum