Galatasaray Deplasman'da şokta?

Galatasaray Kasımpaşa A.Ş Deplasmanında 2-1 mağlup olarak Şampiyonluk yolunda ağır yara aldı...

Galatasaray Deplasman'da şokta?
18 Şubat 2018 - 20:53 - Güncelleme: 18 Şubat 2018 - 23:16

Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan ve hakem Halis Özkahya'nın yönettiği maçta Galatasaray şampiyonluk yolunda ağır yara aldı.

Maçın gölleri; Kasımpaşa'nın gollerini 45+3'de Diagne penaltıdan ve 80. dakikada Koita atarken Galatasaray'ın tek sayısını 37. dakikada Garry Rodrigues kaydetti.

Galatasaray çıktığı son 7 deplasman maçında 6. mağlubiyetini almış oldu. Sarı-kırmızılılar bu sezon Süper Lig'de skor olarak öne geçtiği bir maçtan ilk kez yenilgiyle ayrıldı.

 

Bu sonucun ardından Galatasaray 44 puanda kaldı ve lider başladığı haftayı Başakşehir'in 2 puan gerisinde 2. sırada tamamladı. Kasımpaşa ise puanını 29'a yükseltti.

Gomis neden bayıldı?

Gomis Kasımpaşa maçında neden bayıldığı henüz netlik kazanmadı ancak Vazovagal Senkop nedeniyle bayılmış olma ihtimali bulunuyor.
Vazovagal Senkop hastalığı yüzünden daha öncede müsabakalarda ve antrenmanlarda baygınlık geçiren Gomis, Galatasaraylıları korkuttu. Gomis, daha önce 2009'da Fransa Milli Takımı idmanında ve 2015'te Swansea forması giyerken Tottenham karşılaşmasının 7. dakikasında fenalık geçirmişti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum