ÇOK SAFSINIZ ÇOK..!

Şenay Tek / Ülke Postası Bir hafta önce Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Leonardo davinci tablosuna 400 milyon dolar verdiği haberi tüm medya, kuruluşlarına servi

ÇOK SAFSINIZ ÇOK..!
19 Aralık 2017 - 14:54
Şenay Tek / Ülke Postası

Bir hafta önce Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman'ın Leonardo davinci tablosuna 400 milyon dolar verdiği haberi tüm medya, kuruluşlarına servis ediliyor...

Bir hafta sonra ise dünyanın en pahalı evi olarak kabul edilen Paris’teki 14. Luis Şatosu’nu Suudi Arabistan Veliaht Prensinin satın aldığı açıklanıyor. önümüzdeki hafta neyi açıklayacaklar... hangi yalanlarla gelecekler bilmiyorum ama.. bizde böyle sadece okuduğuna hemen inanan inandığını veya her gördüğünü lopinleme paylaşan saf bir görsel basın.. ve lopin sosyal medya kullanıcıları varken..vallahi siyonların işi çok kolay..

Uyanın, siyonlar bu yolla, bir ay önce el koydukları diğer veliahtların.. iş adamları ve bürokratların paralarını kitabına uydurarak değişik ülkeler üzerinden kendi ülkelerine taşıyorlar.. sizde paylaştığınız bu saçma sapan haberlerle olayı meşrulaştırıp onların ekmeklerine yağ sürüyorsunuz.. Farkında değilsiniz ama siyonlar böylece bir taşla bir kaç kuş birden vuruyor, hem arabistan içerisinde gasp ettikleri müslümanların paralarını kendi ülkelerine taşıyorlar, Hem müslümanlar kıyıma uğrarken, bu araplar lux ve safa içerisinde yaşıyor imajı yaratarak müslümanlar arasına nifak sokmaya çalışıyorlar, hemde müslümanları, kendi dininin peygamberi olan Hz.muhammedin ırkına ana avrat küfrettiriyorlar.

bişey soyleimmi... onlar sizlerin bu haline için için gülüyorlar... uyanık olun uyanık oltaya gelen balık olmayın oltanın ucundaki yeme odaklandığınız vakit oltayı tutan eli temize çıkartırsınız....bilmem anlatabildim mi.

Şenay Tek / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum