Çin komplo teorileri gerçek mi?

Geçmişte, mesela Birinci Dünya Savaşını müteakip, Osmanlı'yı ve Müslümanları parçalayanların vebada 80 milyon zayiat vermesi de mi komplo? Sevr'de Türklere sadece Ankara çevresi bırakılmıştı, her taraf işgal edilmişti... Keyiflerinden mi çekip gittiler sanıyorsunuz?...

Çin komplo teorileri gerçek mi?
22 Şubat 2020 - 22:10
Mısır, BAE ve İran. Çin'in yeni yeni iş birliği yaptığı kuklaları. Ülkelerinde ne kadar Uygur Türk'ü varsa Çin'e teslim ettiler. Çinli polislere hapishanelerinde işkence ile sorgulama yaptırdılar. Ve şimdi Korona virüs ile cezalarını görüyorlar, daha da görecekler. Yüce Allah'ın Müntakîm esmaı şerîfi tecelli ediyor. Buna inanıyorum.

Bu arada ben bu virüsle ilgili komplo teorilerine filan fazla inanmıyorum. Elbette mümkün de, her şey mi komplo?

Geçmişte, mesela Birinci Dünya Savaşını müteakip, Osmanlı'yı ve Müslümanları parçalayanların vebada 80 milyon zayiat vermesi de mi komplo? Sevr'de Türklere sadece Ankara çevresi bırakılmıştı, her taraf işgal edilmişti... Keyiflerinden mi çekip gittiler sanıyorsunuz?

Haçlı Seferleri 1300'lü yıllarda 150 milyonluk veba ölümü olmasaydı acaba son bulur muydu; bu da mı komploydu?

Bu iki muhteşem boyutlu veba salgınında da hiç Müslüman ölmedi, biliyor musunuz? Şimdi de ölmüyor merak etmeyin. Doğu Türkistan'dan haberler alıyorum. Virüse sadece Çinlilerin yakalandığını söylüyorlar.
Allah'ın yardımını küçümsemeyin.

Çin, 2022 yılına kadar İslamı Çinleştirme projesini tamamlayacaktı. Çin'deki 56 etnik grubun 12'si Müslüman. Yani Çin'de yüzde 15 civarında Müslüman nüfus var. Bütün camilerde mecburi olarak Çin bayrağı dalgalanıyor. Sokakta peçe, kamuda baş örtüsü yasak. Doğu Türkistan ve Müslüman Hiu bölgesi karantina altında gibi kuşatılmıştı. Şimdi bütün Çin peçe gibi maske takıyor; bütün Çin karantinada...

Mekerû ve mekerallah...
O kafirler tuzak planları yaparlar ama Allah'ın planı hepsinin üzerindedir.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum