Analitik düşünüldüğünde.!

Nail Kahveci / Ülke Postası CHP genel başkanı KILIÇDAROĞLU 'nun stratejisi ; (Yada ona biçilen rol ) modamod FETÖ'

Analitik düşünüldüğünde.!
30 Kasım 2017 - 22:39
Nail Kahveci / Ülke Postası

CHP genel başkanı KILIÇDAROĞLU 'nun stratejisi ; (Yada ona biçilen rol ) modamod FETÖ' nün geçmişteki ayak izlerine denk düşüyor, Satılmış paralelciler , dershane krizi ortaya çıkınca doğumu erkene almak durumunda kaldılar ve böylece tüm hamleler "prematüre" gerçekleşmek zorunda kaldı.!
FETÖ (Fetullahçı terör örgütü) önce mit krizi ile yargısal olarak neler yapabileceğini test etti Bir sonuç alamayınca 17 aralık' ı denedi!
Türkiye gündemi henüz bir hafta boyu bu kumpas ile meşgul edilirken FETÖ nün aşağılık tetikçileri  "Havucun büyüğü heybede" diyerek hedefin daha yüksekte olduğunun işaret fişeğini ateşliyordu, Sonra bilinen 25 Aralık kumpası da Türkiye'yi tümden dizüstü çökertmek adına ortaya kondu Paralel çete (Polis--Savci--Hakim) tarafından!!
Şimdi bugüne gelelim ve son 15--20 günün kronolojisine bakalım...
1) Kılıçdaroğlu ; yurtdışında Cumhurbaşkanı''nın paraları olduğunu söylüyor ve bir müddet bekliyor.
2 ) 15 gün sonra birtakım isimler zikrederek (Cumhurbaşkanı 'nın yakınları) bir şirket aracılığıyla yapıldığı iddia edilen çeşitli miktarlarda para dekontlarını kürsüden sallıyor.
3) En son olarak, iki gün sonra ağzından "Şu ana kadar herşey hedeflediğimiz gibi ve atacağımız son bir adım kaldı.!" diyor , tıpkı satılmış paralelcilerin 25 aralığı işaret eden "havucun büyüğü heybede !" mottosu gibi O "son bir adım...!" kesinlikle sn Cumhurbaşkanımız ile ilgili , bu net!
Tıpkı aşağılık FETÖ 'cü hainlerin geçmişte çizdiği rotadaki hamle benzerleri gibi.
Sadede gelirsek;
ABD--FETÖ--KILIÇDAROĞLU üçlü ittifakının birlikte kurguladığı bir senaryo var karşımızda!!
Şöyle ki;
1) New York taki Zarrab davası ile Kılıçdaroğlu'nun dekontları ifşa etme tarihlerinin çakışması asla tesadüf değildir, olamaz.

2) Kılıçdaroğlu 'nun dekontları temin ettiği kişiler kesinlikle vatansever bürokratlar! değil, FETÖ mensubu yaratıklardır.

3) Son olarak FETÖ ve KILIÇDAROĞLU ,nun "kontrollü darbe" , "tiyatro" nitelendirmeleriyle itibarsızlaştırmaya çalıştığı, yerli satılmışlar tarafından kotarılmaya çalışılan ve 250 şehit ve binlerce gazi bedeli ödenerek akamete uğratılan 15 Temmuz darbe girişimi sonucunda ulaşmayı amaçladıkları hedefleri bu kez yabancı yargı marifetiyle elde etmek, bu da olmazsa ülkeyi yabancı ordu, yada orduların müdahelesine açık hale getirip son ve en tehlikeli hamleyi de yapabileceğinin işaretlerini fazlasıyla veriyor.

Yani Islami görüntüsü nedeniyle aldatan FETÖ ve şurekasının , aldanan , aldatıldığını da itiraf eden Cumhurbaşkanı ve ekibinin yerine, bütün hainliği deşifre olmasına rağmen göz göre göre yeni gönüllü müttefiki Kılıçdaroğlu olmuş görünüyor.
Ben ; CHP Parti meclisi , MKYK'sı ve vatansever seçmenleri tarafından gidişata el konularak, KILIÇDAROĞLU nun ülkeye ve partiye daha fazla zarar vermesine göz yummayacaklarını umuyorum. !
Ummak istiyorum...!!

Nail Kahveci / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum