SİYONİZMİN VAMPİR AKTÖRLERİ

ABONE OL

Son "uçak düşürme" ve İHA düşürülmesi olayının ardından İsrail'in Golan tepelerine yığınak yapması oldukça dikkatimi çekti...

Son "uçak düşürme" ve İHA düşürülmesi olayının ardından İsrail'in Golan tepelerine yığınak yapması oldukça dikkatimi çekti. Suriye hava savunma sistemlerinin Rusya'nın elinde olması ve bu coğrafyada farklı bir aktör gibi görünse de, Rusya'nın gerçekte İsrail'in çıkarlarını koruyan gizli bir partner olduğunu gözden kaçırmamamız lazım.

Rus istihbaratının önemli bir bölümünün Siyonist aktörlerden meydana getirildiği ve hatta Rus oligarklarının özellikle bunu teşvik ettiği bilinen bir gerçek. Eşkanazi kökenli Yahudilere dönük Putin kısmi temizlik yapmak istemiş, kısmen başarılı olmuş ama Rus oligarklarına boyun eğmek zorunda kalmıştı. Olaya Ortadoğu denkleminden ziyade Rus oligarklarının Putin'i devirmek, itibarsızlaştırmak adına ortaya koyduğu kumpasları da görmekte fayda var.

Putin'e Suriye'de binlerce Suriyeli Müslüman'ı öldürtenler de, Siyonizmle içiçe eşgüdümlü olarak mevzi alıp hamle yaptıran da Rus oligarklarıdır. Putin elbette Müslümanların düşmanları arasında, çocuk katilleri ve Müslümanları katledenlerden biri durumunda.

Suriye coğrafyasında Rusya'nın belirlediği stratejilere bakarsanız gerçekte Siyonist İsrail ve Coni'den daha farklı bir kombinasyon ve hamlelerle "iyi polis" rolünde gibi görünse de, gerçek mahiyette İsrail'e Golan tepeleri başta olmak üzere zayıflatılmış Suriye coğrafyasında tampon bölge oluşturulması için Siyonizmin bir diğer desteğindeki ülke olduğunu görürüz.

İyi polis Rusya, kötü polis Coni ve onların ağabeyi de İngiltere garantörlüğündeki İsrail'dir.
Reisin özellikle Rusya ile olan yakınlığı bu noktada iyi polis (Rusya) üzerinden Siyonist kurmay zekanın hamlelerini görmesinin ve halkanın en zayıf yerinden "iti ite kırdırma" politikasının bir ürünüdür.

Rus oligarklar ile Coni neoconları arasındaki pazar payları arasındaki dönen kavgalar Suriye sahasında kendisini gösteriyor. Öncelikle bu payın sağlama alınması için Ankara'yı farklı bir formatta oyuna getirmenin elzem olduğu sonucuna varılmış. Ankara'nın bölgeden hem güvenlik açısından, hem de istemleri açısından İdlip, Afrin bölgelerine yöneltilecek gücü ve dikkati İsrail için Suriye'nin tampon bölge olarak legal statüde gösterilmesinin önünü açacak hamlelerdi.


Suriye politikamızı salt PKK, PYD ve diğer türev örgütler üzerinden şekillendirirsek Siyonizmin gerçek manada tuzağına düşmüş olacağız.
Rus istihbarat servisindeki Siyonist aktörler bu konuda Ankara başta olmak üzere bölgedeki tüm aktörlerin neler yaptığını gözlemliyorlar.
Planları şimdilik işliyor...

PKK, PYD, DAEŞ aktörleri Ankara'nın illüzyona uğratılmasından başka bir hamle ve aktörler değildi.

Afrin'den başlayıp Irak topraklarına kadar uzanacak sahayı genel hedefimiz göstermemiz bütün oyunları bozdu.
Şimdi Rus oligarkları bile Ankara'nın bu hamlesinin devamından çekiniyorlar.
Reisin Putin'i yakınında tutmasının tek sebebi var; iyi polisle kötü polisi amirleri İsrail'e karşı çıkar savaşına sokmak!
Strateji stratejiyle önlenir!.

Binnur Günay / Ülke Postası