Sınırlarımız kuşatılmış Laurence'lar sahnede?

ABONE OL

4 yıl önce terör örgütü YPG'ye katılan 30 yaşındaki Kanadalı eski manken Hanna Bohman, sosyal medya hesabından Fransız Özel Kuvvetler askerleriyle çekilmiş fotoğraflarını paylaştı...

Almanya’dan İngiltere’ye göçmüş Yahudi bir ailenin çocuğu olan Gertrude Bell, Özel eğitimli ‘’Siyonist Yahudi’’ bir ajan olup, Dünya ‘’Siyonist Yahudi’’ örgütü WZO 'nun üyesidir. Yedi dil bilen Gertrude Bell, 1900'lerin başından itibaren arkeolog ve seyyah kisveleri altında İngiliz kimliğini kullanarak 14 yıl süreyle Osmanlı topraklarında casusluk faaliyetlerinde bulunan ve medeni bakımlı ve güzel görünüşünden dolayı Oradaki insanlar tarafından çöl prensesi diye adlandırılan bir İngiliz ajanıdır. Gertrude Bell, Şam, Halep, Dera zor, Kudüs, Kerkük, Musul, Çorum, Konya, Nevşehir, Mardin, Cizre şehirlerinde toprak analizleri yaparak, petrol arama faaliyetlerinde bulunup elde ettiği bilgileri İngiliz istihbaratına ve WZO ya servis etmiştir. En iyi dostlarından birisi İngiliz ajan Lawrence'tır. Yüz on sekiz yıl önce Gertrude Bell'in araştırma yaptığı Osmanlı topraklarının büyük bir kısmı 1917 yılından itibaren Siyonist Yahudi empetyalistlerin eline geçmiştir.

Irak'ın ve Suriye’nin nasıl kurulduğunu bilmeyenler, Gertrude Bell'in ve İngiliz ajanı lovrence'ın kim olduğunu ve neler yaptığını iyi araştırsınlar. Çünkü; bu devletlerin kuruluşunda nasıl ve hangi bahanelerle yıkılıp da İsrail'in topraklarına katılacaklarının da yol haritası var.

MAKALENİN DEVAMI>>>>>