KoronaVirüse karşı hayatta kalabilmenin batıl yolları?

ABONE OL

Son Dakika haberi; Son zamanlarda, coronaya karşı akıl almaz korunma yollarına başvuranlar da çıkmaya başladı. Bu yönde yapılan haberler hem şaşırtıcı hem de düşündürücüdür...

Son zamanlarda, coronaya karşı akıl almaz korunma yollarına başvuranlar da çıkmaya başladı. Bu yönde yapılan haberler hem şaşırtıcı hem de düşündürücüdür.

İsterseniz birkaç haber başlığını verelim önce: “İngiltere’de 5G Baz istasyonları corano virüsü yayıyor gerekçesiyle saldırıya uğradı. Sri Lanka’da Budist rahipler şehrin üzerine helikopterden kutsal su serptirdi.
Hatay’ın Kumlu kasabasında havadan dezenfektan sıkıldı.”

Hayatı, normal seyri içerisinde, başkalarının hakkına, hukukuna, kamu ahlak kurallarına göre yaşama, sonra da başına gelen beladan kurtulmak için böyle yollara başvur!

Belki önümüzdeki günlerde daha da şaşılacak şeylerle karşılaşacağız. Kapalı toplumlarda bu felaketin etkisiyle ilgili yeterli bilgilere de sahip değiliz. Görünen o ki, felaket bir ilahi afete dönüştü.

Geçmişte din adına hurafede söz edenler olurdu, şimdi modern çağın insanında çağdaş zihniyet hurafesi var. Bunlar hayatta kalabilmenin batıl yollarıdır. Yukarıdaki olaylar bunun canlı bir örneği değil midir?

koronavirüs korona coronavirus koronavirüs testi koronavirüs son dakika