Japon Tıp Profesörü Tasuku Honjo; Corona Virüsü Çin üretti!

ABONE OL

Nobel ödüllü Japon Tıp Profesörü Tasuku Honjo; % 100 söyleyebilirim. Coronavirüs doğal değil. Yarasalardan gelmedi. Çin bunu üretti!, Söylediğimin yanlış olduğu kanıtlanırsa, Nobel Ödülümü geri çekebilir. Çin yalan söylüyor ve bu gerçek bir gün herkese açıklanacak ....

Coronavirüs Covid-19 nasıl ve nereden çıktı tartışmaları devam ederken Nobel ödüllü Japon Tıp Profesörü Tasuku Honjo'dan itiraf gibi bir açıklama geldi. Yaptığı açıklamada Coronavirüs doğal değil. Yarasalardan gelmedi. Çin bunu üretti! Söylediğimin yanlış olduğu kanıtlanırsa, Nobel Ödülümü geri çekebilir. Çin yalan söylüyor ve bu gerçek bir gün herkese açıklanacak. Honjo, "40 yıl hayavanlar ve virüsler üzerinde araştırmalar yaptım. Doğal olmadığına eminim. Vuhan bir laboratuvar" dedi.

Daha önce de coronavirus 1 vardi, bu virus de o gruptan ve bilim adamlari insan yapimi olmadigini soylediler. Ama şöyle bir durum var. Cinde bu viris 2018 in sonlarında görülmeye basladı. bir doktor bunu farkettiginde Çin tarafından o doktor yok edildi. Coronavirüs'un önü alınamayıca Dünya'ya açıklamak zorunda kaldilar.
 

''Corona Virüs'e Karşı Hangi Sabun Kullanılmalı?


Kornavirüsün insan yapımı olduğu ve Çin'de üretildiği aşikar, ama üreten Çin mi? Yoksa Çin'e üretildi mi? bunun gizemi yavaş yavaş ortaya çıkacak.


Bilindiği üzere Trump her açıklamasında covid-10 değil Çin Virüsü olarak isimlendiriyordu, hatta bir çok ülke Çin'e tazminat davası açmaya hazırlanıyor. Tasuku Honjo'un bu açıklamasından sonra ÇİN üzerindeki tazminat davası baskılarının artacağı yorumları yapılıyor.

tasuku honjo tasuku honjo nobel tasuku honjo kimdir tasuku honjo contact tasuku honjo kanser tasuku honjo korona tasuku honjo covid-19 tasuku honjo covid-19 açıklaması