GELECEK PARTİSİ' GENEL BAŞKANI PROF.DR. Sn. AHMET DAVUTOĞLU, TAZİYE ZİYARETİNDE

ABONE OL

GELECEK PARTİSİ' GENEL BAŞKANI PROF.DR.Sn. AHMET DAVUTOĞLU, TAZİYE ZİYARETİNDE İSTANBUL' İL Yönetim Kurulu Üyesi' Menderes Yıldız, Beyin Torununun vefatından dolayı taziyesine' katılmak üzere, Gelecek Partisi' Genel başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu' Yardımcıları ' Gelecek Partisi kurucu üyeleri ile İstanbul İL Başkanı  Av. Sn. İsa Mesih Şahin' İl teşkilat mensupları ve Küçükçekmece İlçe Başkanı Sn. Kemal Can ' ile İlçe teşkilat mensupları ile birlikte taziye evindeler.

GELECEK PARTİSİ’ GENEL BAŞKANI PROF.DR.
Sn. AHMET DAVUTOĞLU, TAZİYE ZİYARETİNDE

İSTANBUL’ İL Yönetim Kurulu Üyesi’ Menderes Yıldız, Beyin Torununun vefatından dolayı taziyesine’ katılmak üzere, Gelecek Partisi' Genel başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu’ Yardımcıları ‘ Gelecek Partisi kurucu üyeleri ile İstanbul İL Başkanı  Av. Sn. İsa Mesih Şahin’ İl teşkilat mensupları ve Küçükçekmece İlçe Başkanı Sn. Kemal Can ‘ ile İlçe teşkilat mensupları ile birlikte taziye evindeler.
Menderes Yıldız’ın Ailesinin acı gününün taziyesine katılım sağlamak üzere Küçükçekmece Bezirgan  Bahçe’ Spor kulübün’ de düzenlenmiş olan Taziye toplanma alanına iştirak ederek.
Gelecek Partisi Üyesi Menderes Yıldız’ın Acılı gününe bir nebzede olsa destek sağlamışlardır.  Gün dayanışma günüdür’ Gün acıları paylaşma günüdür, diyerek Gelecek Partisi’ Genel başkanı  Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu’ ve beraberindekiler uzun bir süre sonra taziye evinden ayrıldılar.