AMERİKA ÖKSÜRÜNCE   GRİP OLAN ARAPLAR!

ABONE OL

Bakın Batılı ülkelerin tamamına yakını Filistin için bir açıklama yapıyor mu? Avusturya, Çekoslovakya İsrail Bayraklarını gönderlerine niye çekerler?  Bunun sebebi, güdümlerindeki Arapların sessizliğindendir. Bugün Amerika öksürse, bu ahmak millet neredeyse grip oluyor....

Kaynak: Muhsin İlyas Subaşı, Ülke Postası
 
Bir toplumu köleleştirmeniz için topla tüfekle işgal etmenize artık gerek kalmadı. Harp kültürü, şimdi siyaset ve ekonomi trollerinin elinde!
 
Arap dünyasının kendi içinde kırk yamalı bohçaya dönüşmesi bu tür emperyalist güçlerin işini kolaylaştırmaktadır.

 Allah’ın Belası Şerif Hüseyin’in İngilizlere uşaklık yapması, bugünü Filistin’in yaşadıklarının ilk çıkış noktasıdır.
 
Bugün birçok Arap ülkesi İsraille ilişki içinde. BAE, şu son saldırılarında Siyonizmin yanında yer almasını asıl izah edecekseniz?
 
Biz bu gün içimiz sızlayarak Kudüs’e ve Filistin’e ağlıyoruz, Rusya dağılmadan önce bu topraklardaki terör kamplarında bizde kardeşkanı döken teröristleri eğiten Yaser Arafat, ya da onun uşakları değil miydi?

 Bir zamanlar bölgeye Ruslar hâkimdi. Nasır Mısır’da Arap dünyasının adeta Marksizm’de sözcüsü durumuna getirilmişti.
 
Bugün roller değişti. Rusya aradan çıktı, Amerika ipleri eline aldı. Bakın Batılı ülkelerin tamamına yakını Filistin için bir açıklama yapıyor mu?
Avusturya, Çekoslovakya İsrail Bayraklarını gönderlerine niye çekerler?  
Bunun sebebi, güdümlerindeki Arapların sessizliğindendir. Bugün Amerika öksürse, bu ahmak millet neredeyse grip oluyor. Filistin’in yalnızlığı işte buradadır!

Kaynak: Muhsin İlyas Subaşı, Ülke Postası

amerikancı araplar