ABD'nin yıkımı ve parçalanması için altın vuruş yapılacak?

ABONE OL

ABD'nin yıkımı icin 31 Mart benzeri bir altın vuruş yapılacak, KONGRE BASKINI bunun için yapıldı, ama olmadı, olana kadar devam edecekler, eninde sonunda bu olacak, bundan kaçış yok....

Analiz Kaynak; FahrettinYeşil
ABD'nin yıkımı/parçalanması için;  ABD'nin 31 Mart'ı olacak bir altın vuruş  lazım...
Malum filler Osmanlı'nın üstünde tepişmeye başladıklarında Osmanlı'nın yıkım süreci başlamıştı, tıpkı bugünki ABD'nin aşırı borçlandırılması gibi,  Osmanlı'da Rusya ile savaştırılmak suretiyle ödemeyeceği derecede aşırı borçlandırılmış ve sıra altın vuruşa gelmişti.

İki küreselciden (ve iki yahudiden) tarafı olan Cermanya'nın İşbirlikçisi  olan İTC'nin 31 Mart darbesi Osmanlı'nın yıkımı için altın vuruş oldu.

(kimsenin söylemeye dili varmıyor bu darbe ile Osmanlı Cermanya'nın mandası yapılmıştır, bunu itiraf etmemek yalan yazan tarihin bizzat kendisidir) 

Bugün aynı şeyi ABD'ye yapacaklar, ABD'nin yıkımı icin 31 Mart benzeri bir altın vuruş yapılacak, KONGRE BASKINI bunun için yapıldı, ama olmadı, olana kadar devam edecekler, eninde sonunda bu olacak, bundan kaçış yok.

Tek farkla Osmanlı'ya altın vuruşu Almanya'nın taşeronları yapmıştı, ABD'ye ise İngiltere'nin orada bıraktığı kolonyalist kuyruğu yapacak, Almanya ise ABD ulusalcılığı ile birlikte savunmada olacak, mevcut STATÜKO'yu korumaya çalışacaklar, zira RESETLENMESİ istenilen yeni Dünya düzeni gerçekleşirse ABD, Almanya, Vatikan KAYBEDENLER KULÜBÜ'ndeki yerlerini alacaklar, hiddetleti, şiddetleri bundan, ABD başkanı Trump'ın bir an önce  nefesini kesmek için sabırsızlıkla bekliyorlar, bu aynı zamanda yenilginin verdiği öfkedir, etme bulma dünyası, Osmanlı'ya yapılanlara sebep olanlar bu kez aynı şeyi ABD'de bizzat kendileri mağdur taraf olarak yaşayacaklar, kim bu bunlar ABD içindeki Almanya kolonisi (ALMo-ABD) ve Katolik kisvesinde kriptolaşan $€faradlar..

Not : Birileri için derler ki; 'bunlar planlarını yüz yıllık yaparlar", gerçekten de son üçyüz yılı üst üste koyun bunu görürsünüz, Avrupa'nın paylaşımı için yapilan 19. yüz yıldaki Napolyon savaşları, 20. Yüzyılda Osmanlı'yı paylaşmak için yapılan Birinci  Dünya savaşı (devamı ikinci savaş) ve 21 nci yüz yılın başında, İkiz kulelerin vurulmasıyla başlayan,  terör savaşları, 15 Temmuz ve pandemi ile devam eden bu asrın post-modern savaşı/savaşları.

Analiz Kaynak; FahrettinYeşil