AFRİNE KARA HAREKATI BAŞLADI.?

Başbakan Binali Yıldırım, "Askeri birlikler 11:05'te Kilis Gülbaba'dan giriş yaptı. Şu an itibariyle bir yaralımız yok" dedi...

AFRİNE KARA HAREKATI BAŞLADI.?
21 Ocak 2018 - 13:12 - Güncelleme: 21 Ocak 2018 - 16:51

ALLAH yiğitlerimizin yar ve yardımcısı olsun.

Açlar nasıl bir istekle koşarsa aşa / Türk eri de öyle gider kanlı savaşa Hem karadan hem denizden ordular indir / Çarpışalım en doğru söz süngülerindir.
Kalem,fırça,mermer nedir birer oyuncak / Şahaserler süngülerle yazılır ancak.
Çağrı Beg'le Tuğrul Beg'in kurduğu devlet / Amerikan melezlerinden üstündür elbet.

Top sesleri,bomba sesi bize saz gelir / 80'e karşı 250 milyon az gelir. Kayalara çarpmalıdır korkunç türküler / Dalmalıdır gövdelere çelik süngüler Sert dipçikler ezmelidir nice başları / Ecel kuşu ayırmalı arkadaşları
En yiğitler serilmeli en önce yere / Kızıl kanlar yerde taşıp olmalı dere.

Başbakan Binali Yıldırım, "Askeri birlikler 11:05'te Kilis Gülbaba'dan giriş yaptı. Şu an itibariyle bir yaralımız yok" dedi.

“SAAT 11.05’TE GÜLBABA MEVKİİNDEN GİRİŞ YAPILDI”

Kara birliklerinin saat 11.05 itibariyle Gülbaba mevkiinden sınır ötesine giriş yaptığını duyuran Başbakan, 30 kilometre derinlikte güvenli bir alan oluşturulacağını da ifade etti. Yaralanan bir Mehmetçik olmadığını ifade eden Yıldırım, harekatın Soçi ve Astana sürecini etkilemeyeceğini de belirtti.

“HAREKAT ÇOK SERİ ŞEKİLDE YAPILACAK”

Başbakan Binali Yıldırım, “Harekat çok seri şekilde yapılacaktır. Medyayı kontrollü şekilde sınır ötesine götüreceğiz. Masum insanlara zeytin dalı uzatıyoruz. Afrin’deki teröristlere yapılacak her destek bu operasyonun hedefi olur” dedi.

Özgür Suriye Ordusunun Fırat Kalkanı Harekatı’nda önemli görevler yaptığını hatırlatan Başbakan, "Şimdi de gönüllü olarak bu birliklerden gelenler de kendi ülkelerini korumada gayret gösteriyorlar" diye konuştu. Yıldırım, Özgür Suriye Ordusunun Türk askerinin kontrolünde harekata iştirak ettiğini kaydetti. 

ÜLKÜ DENEN NAZLI GELİN ERDE ŞAN İSTER 
BÜYÜK DEVLET KURMAK İÇİN BÜYÜK KAN İSTER.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum