Adalet Çağrısına İstanbul'dan cevap geldi?

Ankara'da bir aile skandalı yaşanıyor

Adalet Çağrısına İstanbul'dan cevap geldi?
02 Aralık 2017 - 21:18
Ankara'da bir aile skandalı yaşanıyor. Çağdaş g.k adlı kadına mahkeme tarafından verilen çocuklarına uzaklaştırma kararı sosyal medya başta olmak üzere gündeme duştu.
Kadının çocuklarından uzaklaştırılma gerekçesi "aklı dengesi" yerinde olmadığı yönünde verildiği iddia ediliyor, kadının feryadı ise kendisine aklı dengesi bozuk muamelesinin yapıldığı yönünde. Konu hakkında mahkemenin kararına dair iddialar dönerken, İstanbul barosu avukatlarından Şişli Kaymakamlığı insan hakları kurul üyesi Avukat Dilek Şahbaz mağdur olduğu belirtilen kadının davasını ücretsiz olarak üstleneceğini belirterek destek sözü verdi

Avukat Dilek Şahbaz, basına yansıyan mağdur kadının kendisine ulaşması durumunda gerekli hukuki mücadeleyi kadın hakları platformu üzerinden savunabileceğini belirtti.

Ülkemizde ki kadına şiddet ve kadın hakları konusunda gerekli hukuki düzenlemelerin yetersiz oluşunun bu tür vakaların yaygınlaşmasına zemin hazırladığını ifade eden Şahbaz, her zaman kadınlarımızın yanında ve adalet bilinciyle hak arama mücadelerinin yanındayım mesajı verdi.

Haber / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum