Muharrem İnce'ye Faşizm Baskı?

ABONE OL

Mübarek. Sanki Nazi rejimi, Delege vicdani iradesini ortaya koyamıyor. Kimbilir o delege'ye ne baskılar yapıldı...

BU FAŞİZM DEĞİLDE, NEDİR?

CHP Genel Başkanı, 1081 delege'nin oyu ile aday gösteriliyor, Sandık'tan 790 oy çıkıyor, Muharrem İnce'ye 165 delege zar zor oy veriyor.

Sandık'tan 447 oy çıkıyor.

Mübarek. Sanki Nazi rejimi, Delege vicdani iradesini ortaya koyamıyor. Kimbilir o delege'ye ne baskılar yapıldı.

Bu ülke'de Bu çamur siyaset ne zaman bitecek?

Görünem o ki CHP'de bir kırılma mutlaka yaşanacaktır, Bu ülke'nin hayrına olur mu? .....Asla.......

Muharrem İnce: Hakkının yendiğini söylerken, "Kılıçdaroğlu Genel başkan olduğu sürece biz seçim kazanamayız."dedi

Demokrasiden bahseden CHP, baskı ve şantajla kısaca:Diktatörlükle seçim yaptırdı. Yeniden genel başkan olan Kılıçdaroğlu'nu Muharrem İnce topa tuttu.

Kendi içinde anlaşamayan CHP Türkiye'yi yönetmeye aday.

MHP ve AKPARTİ'nin oylarını almak için kurulan İYİ parti, CHP'nin oylarının büyük çoğunluğunu aldı. Gelecek seçimler merakla beklenirken, CHP baskıcı ve zorba geleneğini bozmadan particilik oynamaya devam ediyor.

Muharrem İnce Sosyal Medya'da Bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Muharrem İNCE;
''Ben lütuf istemiyorum,adayların, delegelerin özgür iradesini istiyorum.Emeğimi kimseye yedirmem Mükerrer oy veren isimler divana çağrılıp sorulur. Adil bir yarış istiyorum. Bu AKP faşizminin CHP'ye de bulaşmasıdır. Bana oy verenleri baskı ile mükerrer hale getireceksiniz, sonra bana vereceksiniz. Ben bunu kabul etmiyorum.

Sözde mükerrer 49 imzayı lütuf göstererek bana bağışlayanlar imzasını aldığı 291 delegenin oyunu alamadı. Kendi partinizin delegesinden imza alıp oy alamıyorsanız milletten nasıl oy alacaksınız?
127 yeterli imzayı bulamadı, aday olması için 49 imza bağışlıyorum dediğiniz kişi 447 oy aldı. Partide kurduğunuz bu korku düzeniyle mi Türkiye’ye özgürlük getireceksiniz?

Sokakta varız, örgüt tabanında varız, gönüllerde varız, onun için bu haklı mücadelemize devam edeceğiz."Açıklama'sında bulundu