HDP'li seçmenlere şimdi soruyorum?

ABONE OL

HDP'li vekillerin PKK, PYD, FETÖ vb. terör örgütlerinden yana sürekli taraf tutunmaları asla ve asla kabul edilir bir durum değildir...

Özel Haber Özkan ORUN

AY YILDIZIN GÖLGESİNDE UYUMAK, PAÇAVRANIN ALTINA UYUMAYA BENZEMEZ ŞEHITLERIMIZIN NAAŞINDAKİ AY YILDIZI PAÇAVRAYA BENZETMEK 80 MİLYONA HAKARETTİR, ŞEHITLERIMIZE, GAZILERIMIZE VE AZİZ MILLETIMIZE IHANETTIR AY YILDIZIN gölgesinde uyumak paçavraların altına uyumaya benzemediğini anlayamayan HDP'li vekillerin Afrin'de terör örgütlerinden yana taraf tutunmaları, ŞEHITLERIMIZE, ŞEHİT dememeleri, diyememeleri bardağı taşırmıştır. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu topraklarda bu tür vekillerin Mecliste bulunması aziz milletimizin vergisinden ve devletimizin hazinesinden maaş almaları hepimizin ayıbıdır.

HDP'li vekillerin PKK, PYD, FETÖ vb. terör örgütlerinden yana sürekli taraf tutunmaları asla ve asla kabul edilir bir durum değildir.

ABD, İSRAİL ve diğer şer odakları devletlerinin uzun zamandır cesaret edip ağzından çıkaramadığı kelimeleri bugün bazı kendini bilmez HDP vekillerinin kullanması akla ve mantığa sığmayacak cinstedir. HDP'li seçmenlere şimdi soruyorum; sizler terör örgütlerinden yana taraf tutan böyle vekilleri desteklemeniz, bu kendini bilmez vekillerin arkasında bulunmanız sizleri incitmeli, gururunuza dokunmalı, kıblenize zarar vermeli, insanlığınıza atılan en büyük demiroktur. Meclis'e gönderdiğiniz bu kişilerin yaptıkları bu konuşmalar ve hareketler açık ve net vatan hainliğidir.

Şimdi kullanacağım kelimeler çok ağır olabilir ama yinede kullanmak zorundayım; bu zihniyette olan birilerini hala desteklemeniz ne yazık ki sizleride aynı kefeye koymaktan öteye gidemeyiz. Eğer ki sizler Türkiye Cumhuriyet'inin birer evlâdayız, birer neferiyiz, şehitler bizlerinde şehitleridir diyorsanız acil durum koduyla bunları desteklemekten vazgeçmeniz gerekmektedir. Şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış bu topraklarda bu tür vekillerin vekilliklerinin düşürülmesini ve vatandaşlıktan atılmasını milletçe istiyoruz... Şehitlerimize Yüce Allah'tan gani gani rahmet, acılı ailelerine ve aziz milletimize başsağlığı diliyor, tüm terör örgütlerini ve şeref mağduru sempatizanlarını şiddetle, nefretle ve esefle lanetliyoruz...

Özel Haber Özkan ORUN