CHP'Lİ Özgür Özel'e tepki, CHP neden milletle kavgalı?

ABONE OL

"Amerikan çocukları" tarafından millete yapılan her darbenin; Destekçisi, teşvikçisi ve siyasi ayağı oldu CHP. Tek başına ve tek parti iktidarı olarak Faşist ve despot uygulama'larla halka gavur eziyeti yaptıkları diktatörlük günlerine hep özlem duydular....

"Amerikan çocukları" tarafından millete yapılan her darbenin; Destekçisi, teşvikçisi ve siyasi ayağı oldu CHP. Tek başına ve tek parti iktidarı olarak Faşist ve despot uygulama'larla halka gavur eziyeti yaptıkları diktatörlük günlerine hep özlem duydular.

CHP neden milletle kavgalı?


"Ağzı çorba kokanlar" "eşek Anadolulu" gibi ifadelerle küçümsedikleri halkın iradesini,tercihlerini asla önemsemediler. Zorla dayattıkları dinsiz ve ahlaksız bir hayatı benimsemesi için halka etmedik eziyet bırakmadılar.
Kaderine terk ettikleri savaş yorgunu millet Veremle, sıtmayla, kolerayla telef olurken; Bir yandan da sırtına yüklenen haksız vergilerin altından kalkabilmek ve aç kalmamak için çok çalışmak zorunda bırakıldı.
Ahali başlarındaki despotlarla uğraşacak gücü imkanı ve zamanı bulamadı.

Menderes ve, Özal halkı güçlendirmek için canları pahasına bazı girişimlerde bulundular.
Türkeş, Erbakan, Muhsin başkan halkı demokratik olarak güçlendirmek, kimliklerini, tarihlerini hatırlatarak, yeniden öz güvenlerini sağlamak için çok çalıştılar.

Erdoğan onların çabalarını pratiğe taşıdı ve halkı güçlendirdi.
İstanbul dükalığının üzerine çöktüğü halkın hazinesini hırsız patronların elinden aldı ve halkın ihtiyaçları için kullandı.

Bütün bu gelişmeler CHP'nin millet eliyle asla iktidar yüzü göremeyeceğinin işaretiydi. Çünkü onlar Müslüman Türk milletinden nefret eden kripto Yahudiler, batı iş birlikçisi gayrı müslimlerin oluşturduğu kendilerine "beyaz Türk" diyen ve Türk olmayan azgın azınlığın temsilcisi idiler.

Tek başlarına istedikleri gibi hareket ettikleri saltanat günlerine dönebilmek için sürekli halkın iradesi dışında yollar arıyorlar.

İşte bu CHP sözcüsü o hasretlerini dile getirmiş.

MHP milletvekili de ağzının payını vermiş.



''MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter yaptığı açıklamalarda Özgür Özel'in ve partisinin sandıktan ümidini kestiğini ve sokaktan, darbeden medet umduklarını belirterek dilinin altındaki baklanın budur.
Özgür Özel çok konuşuyor,bunun yanında kem konuşuyor, kof konuşuyor ve sürekli olarak krize oynuyor. Normal, kabul edilebilir akıl sınırlarından tamamen uzaklaşmış durumda. Saray rejimi diyor. Bugün Türkiye'de saray rejimi diye bir şey yok. İkincisi Özgür Özel Türkiye Cumhuriyeti devleti saati gelince iş başına gelir falan diyor. Devlet görevinin başında değil mi?

CHP kökünden savrulmuş ve başka bir ülkenin partisi
Özgür Özel'in dilinin altındaki bakla ne? Biz onun tiynetini biliyoruz. Bunlar sokağa oynuyor. Demokraside ve sandıkta bulamadıklarını başka yerlerde bulmanın peşindeler. CHP genetik yapısıyla siyasi laboratuvarlarda oynanmış, kökünden savrulmuş ve başka bir ülkenin partisi haline dönüşmüştür.

Özgür Özel siyasetin maskarasıdır
Genel Başkanımıza yönelik ağza alınmayacak ifadeler de kullandı. Milletimiz tarafından takdir toplayan açıklamasının talimatla yapıldığını iddia etti. Bu iddiasını ispat etmezse alçaktır, müfteridir. Allah'ın izniyle Türk milleti müslüman mahallesinde salyangoz sattırmaz. Milli ve manevi değerlerimize söz ettirmeyiz. Bunlar bunların hepsine yabancı. Özgür Özel siyasetin maskarasıdır.''açıklmasını yaptı.

(function(d,e,f){var g=e.createElement("script");g.type="text/javascript",g.src="https://ulkepostasi-com.cdn.vidyome.com/vme/builds/get.js",g.asyc=!0,g.setAttribute("id",`vme-data-${f}`),g.setAttribute("video-id",`${f}`),g.onload=function(){d.VME.create(f)},e.getElementById(`vme-sc-${f}`).parentNode.insertBefore(g,e.getElementById(`vme-sc-${f}`).nextSibling)})(this,document,"lKoMpq15mKq");
chplİ Özgür Özele tepki mhpden chplİ Özgür Özele tepki ak partiden chplİ Özgür Özele tepki siyasilerden chplİ Özgür Özele tepki