BU KADAR AÇIK YALAN DA MİLLETE KARŞI AYIPTIR, SAYGISIZLIKTIR?

ABONE OL

Muhtarların olduğu bir ortamda konuşan Kılıçdaroğlu, bir Muhtarın "partinizden Sezgin Tanrıkulu'nun Terörist cenazelerine katılmasını çok yanlış buluyoruz" şeklindeki eleştirisine; "Partimizin hiçbir Milletvekili veya yönetim kurulu üyesinin İl Başkanının Terörist cenazesine katılması söz konusu değildir." dedi...

Tarih 19 kasım 2015. o dönem CHP Millet vekili olan Gamze Akkuş ilgezdi ve dönemin genel başkan yardımcıdı Sezgin Tanrıkulu, DHKP-C Terörist aziz güler'in cenaze evinde boy göstermişti. Kılıçdaroğlu cenaze anlarından fotoğraf olmasına rağmen Sezgin Tanrıkulu'na sahip çıkarak (PKK Taziyesine hiçkatılmadı,) demişti.

Muhtarların olduğu bir ortamda konuşan Kılıçdaroğlu, bir Muhtarın "partinizden Sezgin Tanrıkulu'nun Terörist cenazelerine katılmasını çok yanlış buluyoruz" şeklindeki eleştirisine;
"Partimizin hiçbir Milletvekili veya yönetim kurulu üyesinin İl Başkanının Terörist cenazesine katılması söz konusu değildir." dedi.

Yav bu Adam YALAN sözlerle bu kadar açık YALAN söylemekten hiç mi vazgeçmeyecek.

Bunun bir kuralı olmalı, birileri buna "BU KADAR AÇIK YALAN DA MİLLETE KARŞI AYIPTIR, SAYGISIZLIKTIR" demeli artık.

Fotoğraftaki vekiller CHP vekili değil mi?


Yoksa CHP Genel Müdürü Sayın YALANdaroğlu, DHKP-C'yi Terör örgütü olarak kabul etmiyor ve bu nedenle, bu katılımı Terör cenazesine katılma olarak görmemekte midir ki acaba???
Reis buna boşuna "YALAN MAKİNESİ" demiyormuş..!

Kaynak: Bumin Arı