ABD ulusal acil durum ilan etti?

ABONE OL

ABD Başkanı Donald Trump, (Kovid-19) Corona virüs sebebiyle ABD genelinde "ulusal acil durum" ilan edildiğini açıkladı. (Kovid-19) Corona virüs virüsle mücadele için 50 milyar dolarlık bütçe ayrıldığını açıkladı...

"KORONA VİRÜS'TE KRİZİN YENİ MERKEZİ AVRUPA"

Donald Trump ABD'nin aldığı erken önlemler nedeniyle (Kovid-19) Corona virüs daha da yayılmasının önüne geçtiklerini söyledi, Donald Trump, Dünya Sağlık Örgütünün (DSÖ) virüsün yeni kriz merkezinin Avrupa olduğunu açıkladığına da işaret ederek (Kovid-19) Corona virüsün merkezi ÇİN değil avrupa olduğunu ifade etti.

KORONA VİRÜS İÇİN 50 MİLYAR DOLARLIK BÜTÇE

ABD Başkanı Donald Trump, "Resmi olarak (Kovid-19) Corona virüs için ulusal acil durum ilan ediyorum. Bunlar çok önemli 2 büyük kelime." Açıklamasını yaparak, (Kovid-19) Corona virüs için 50 milyar dolara kadar acil durum fonunun erişime açılacağını söyledii.

ABD 'DE KORONA VİRÜS'TEN ÖLENLERİN SAYISI 41'E ULAŞTI

Donald Trump ABD genelinde son güncellemelere göre koronavirüs taşıyan vaka sayısının 1700'ü geçtiği, ölü sayısının ise 41'e ulaştığı bildirilmişti.

ulusal acil durum nedir ulusal acil durum ulusal acil durum ne demek ulusal acil durum kodları ulusal acil durum arama kur. drn. (nesar) addde ulusal acil durum