Ah benim ahmak evladım?

ABONE OL

DAEŞ mevzileri vurulmaya başlanmışken Erdoğan DAEŞ'ci öyle mi a benim gerizekalım?...

Özel Haber; Hamit Yusuf Uyar

Terörün ülke içinde yayılarak, on binlerce vatan evladını katletmesini kendisine ilke edinmiş, temeli ve tek gayesi katl, tahribat, kandan beslenme ve daha nice adi haslet olan PKK adlı örgüte sonunda devlet ve ordusuyla topyekün operasyon başlatıldı.

Çözüm süreciyle başlayan kardeşlik arasına yaptığı her açıklama ve provokasyon ile ket vurmaya çalışan HDP'li vekiller ve kendilerine destek veren sevgili solcularımız, devletin bunu hangi yetkiyle yaptığını sorgulayarak "olamaz" nidalarıyla ortalığı velveleye veriyor.

Çok değil daha 10 yıl öncesine kadar Öcalan'ın meclise girip vekil olacağını, teröristlerle masaya oturulduğunu, kanların akmasının nasıl bir vahşet olduğunu meydanlarda seçim malzemesi yapan kartellerin küçük çocukları, şimdi PKK' yı ne için vuruyorsunuz çizgisine geldi.

Gülsek mi, ağlasak mı, kendimizi dağlara mı vursak yoksa oturup bir ahmağa anlatır gibi baştan başlayıp anlatsak mı bilemedik.

Seçim sonrası bir kaos ortamı hazırlayan ve buna alkış tutan marjinal gruplar devletimizin asker ve polisini katlededursun; aynı marjinaller TSK Kandili vurunca kuyruğu çekilen it misali bağırıyor. Ne oldu canlarım, askerin yürekliliği hoşunuza gitmedi mi?

Sizin kirli ahlakınız ve ayak oyunlarınız çerçevesinde hani cumhurbaşkanı bir ara İran sempatizanıydı ve aynı cumhurbaşkanı, İran'ın bir numaralı düşmanı olan Kaideciydi. Yetmedi DAEŞ'ci oldu, o da yetmedi kimi zaman altıncı ayağa koşan bir jokey. Hay ruhunuza.!

Arkadaşım gel buraya otur ve dinle. Hükumet'in Suriye politikası netti. Esed gitsin, Türkiye savaşa girmesin ve muhaliflere tam destek verilsin. İran, Esed'e tam destek verip Ahrar'ı hedef alıyorken, muhalifler PKK'nın Suriye kolu PYD ve şebbiha ile çatışıyorken Erdoğan İrancı, Baascı, Kaideci öyle mi a benim ahmak evladım?

DAEŞ terör örgütü ilan edilip Türkiye içinde örgüte düzenlenen operasyonda 500'e yakın şüpheli gözaltına alınmış, 100'ü tutuklanmış, DAEŞ mevzileri vurulmaya başlanmışken Erdoğan DAEŞ'ci öyle mi a benim gerizekalım?

Bu ahmak ordusunun hedefinin ne olduğu gayet açık. Lakin hiçbirisinin meydana çıkıp da bizim derdimiz Erdoğan değil, biz Erdoğan'ın dinine ve Rabbine düşmanız diyemiyor. Diyemez, çünkü sıkar, ağır gelir. Mesele basit aslında. Ülkenin karışıklığı, ağababaların parsalarına millete kayma değeri biçtirecek.

Erdoğan inecek, hoca gidecek, din ortadan kaldırılacak, dindarlar sündürülecek. Biz seyredeceğiz, onlar meşk edecek. Yok ya?

Nushun olmadığı yerde tekdire ruhsat verip, uslanmayana kötekle izin veren Ziya Paşa yine az söylemiş. İsyanın başlangıcında strateji değil, devletin bekasıdır aslolan.

Yüz ölçümü Yozgat kadar olan Kobane için sokağa inin çağrısında bulunan saz güzeli Demirtaş, isyana nasıl bayrak açıyorsa, "misakın üzerine vatan hududu mu var ulan" mukabelesini görmeli. Görmeliydi...

Nitekim 40 bin can teslim edildi, tarafımız isyan etmedi, yetmedi "vatan sağolsun" dedik. Teröre, terör deme cesareti gösteremeyen azgınlar, savcıyı katleden, özgürlük martavalı adı altında ülkenin dört bir yanında bomba patlatan, yetinmeyip Suriye kıyamında Esed'le gerdeğe giren hainliği ile tanınan iblisseviciler Kandilde devlet terörü algısına oynuyor öyle mi?

Erdoğan katil öyle mi?

Devlet, barıştan yana değil öyle mi? Halbuki, şahsiyetlerinin bit yavrusu kadar kıymeti olmadığı bir topluluğun nezdinde bunlarla masaya oturulup "adam olun çağrısı" yapılmamış mıydı?

Borazancıbaşlarına saz çaldırırken güzellemelerini "bölge abileri" yapmamış mıydı? Şimdi devlet katil, sen maktulsün, canın yandı dağa çıktın, sempatizanların attığın kurşuna meşruiyet veriyor öyle mi?

Bu kadar yetki beklemiyorlardı, bunlarda sapıttı abicim bütün mesele bu. Çingeneye beylik vermişler önce babasını kesmiş ya, bunlara kravat giydirip meclise soktular. TBMM'yi Kandil karargahı bellediler.

Ne demişti ünlü düşünür Polat Alemdar: "insan doğduysan insan yaşar insan ölürsün. Köpek doğduysan köpek yaşar, köpek ölürsün. Ne olursan ol, muhakkak ölürsün."

Ne söz ama ???

Özel Haber; Hamit Yusuf Uyar