BAŞKALDIRI MANİFESTOSU?

Binnur Günay / Ülke Postası Eziklik psikolojisini üzerinden atan devlet algısı ve genlerimizde olan sistematik kararlılık duruşunun zirve yaptığı demlerdeyiz

BAŞKALDIRI MANİFESTOSU?
19 Kasım 2017 - 00:21
Binnur Günay / Ülke Postası

Eziklik psikolojisini üzerinden atan devlet algısı ve genlerimizde olan sistematik kararlılık duruşunun zirve yaptığı demlerdeyiz. Lider eksenli bir millet olduğumuzu perçinleyen, reisin ifadesiyle kenetlendiğimizin resmini görmek mümkün oldu.
Ne dedi Reis, "başkaldırıyoruz!"

Yani intifada!
Kime karşı?


Batı emperyalizmi başta olmak üzere her türlü emperyal oluşlara, duruşlara dönük içi dolu ve özgüvenini kazanmış, mutlak iktidarın ve gücün yalnız ALLAH'a mahsus olduğunu haykıran bir nida! "İstikbal İslam'ındır" hakikatinde bir sesleniş ve Müslümanları, mazlumları emperyalizme karşı direnişe çağıran bir başkaldırı yürekliliği bu.
Duymayan var mı?
1956'dan beri bu ülkeye her türlü illegal oluş ve olduruşların, parya olmanın yeterliliğini görüp özüne dönen bir kararlılıkla, "gemileri yakmanın" nasıla emsal teşkil eden bir haykırış!
BAŞKALDIRIYORUZ!
Tatlısu antiemperyalizmiyle emperyalizme geçit açan şerefsiz satılmışlara inat. Bu ülkenin ekmeğini yiyip, suyunu içen sahtekar kemalistlerine, uluyolcularına, tetikçi Nato Gladyo'nun nüvesini teşkil eden bürokraside siyasetteki keleşlerine, çıkartma kağıdı akademisyenine, sendikacısına, demokratına, enteline, ilericisine, aydınlıkçısına rağmen, başta Müslümanlar olmak üzere yeryüzünün tüm mazlumlarına örnek teşkil etmenin ne demek olduğunu pratiğiyle göstermek adına "BAŞKALDIRIYORUZ"

"Hattı müdafaa"nın tüm İslam coğrafyalarında yaşayan Müslümanlar olduğunu, bağımsızlık bayrağının indirildiği yer olan Anadolu'dan yeniden başlatıldığını haykırdı Reis.

Şimdi...
Bu intifadayı sekteye uğratacak dahili ve harici bütün düşmanlarımızı, hainleri çok iyi tanımak ve mücadeleye zarar verecek her bir ferdi şerefsiz, vatan haini ve kahpe olarak bilmek zamanı.
Adı demokrasi ya da her ne olursa olsun bu kisvelerle bu vatana ihaneti gelenek edinenleri Reis'in verdiği mücadeleye çağırma vakti.

Gelen gelir Reis'in ifade ettiği çizgiye...
Bu vatana ihanet eden bu ülkenin değeri olamaz. Bu toprakları işgalcilere peşkeş çekmek isteyip, onlardan yardım bekleyen vatansever olamaz.
Sıradan bir durum değil, seferberlik, bilinçlenme ve mevzi alma zamanıdır.
Ayrılık ve fitne getirecek her kim olursa karşı durun, susturun, adaleti önceleyin.
Bütün zenginliklerimiz ve farklılıklarımızı birlikte perçinleyelim.
Her kim ki bu davaya zarar verir, hesabını da bu millete verir.

Binnur Günay / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum