ZULMÜ 1453'TE BAŞLATAN HAİNLER

Hırant Dink’in öldürülmesinden sonra sokağa dökülen insanlar “Hepimiz Ermeniyiz” pankartı taşıdılar

ZULMÜ 1453'TE BAŞLATAN HAİNLER
19 Ekim 2017 - 02:59
Hırant Dink’in öldürülmesinden sonra sokağa dökülen insanlar “Hepimiz Ermeniyiz” pankartı taşıdılar. Bunu anlamakta zorluk çekmedim doğrusu. Çünkü İstanbul’da o gösteriye katılanlardan çok daha fazla Ermeni vardır. Doğal olarak Ermeniler böyle bir gösteri yapıyorlar diye baktım. Aralarında Türklerin olacağını düşünebilirsiniz, bunlar da Ermenileşmiş kimselerdir herhalde. Bunu derken Hırant’ın öldürülüşünü onaylıyor muyuz? Elbette ki hayır! Bir insanın suçu varsa bağımsız yargın var, o alır ve hesabını sorar. Sokakta infaz, karanlık niyetlere hizmet eder. Nitekim bu cinayetin kokuları da çıkmaya başladı.

Bunun üzerinde durmayacağım. Esas meselem, Gezi Olayları sırasında, “Bu Zülüm 1453’de Başladı” pankartının açılmasındır. Bunu düşünen, yazan ve taşıyan Türk ve Müslüman olamaz! Bu, bir ihanet gösterisidir.
İstanbul’un 1453’te fethedildiğine işaret eden ihanet ifadesi, demek istiyor ki; “Siz İstanbul’u almakla Batıya karşı bir zulmü başlatmış oldunuz.” Böyle bir ifadeye müsamahayla yaklaşanların bu topraklarda yaşamaya hakları olmaması gerekir.

Bir iktidarla uğraşabilirsiniz, bir iktidarı devirmek de isteyebilirsiniz, ama bir milletin değerleriyle, onuruyla oynamaya hakkınızın olmaması gerekir. Geziyi savunan talihsizlerin bu gerçeği bilmemeleri mümkün mü? Bu zulmü ortadan kaldırmak isteyen hainler, kendilerine ses çıkarmayarak kendileriyle birlikte hareket bu insanları şayet başarılı olsaydılar Bizanslaştırmada başarılı olacaklarına mı inanıyorlar acaba?

Bizans İmparatoru, Aleksios, Malazgirt Meydan Muharebesinde, Türk tarafına geçen Bizans’ın Oğuz, Peçenek ve Avar kökenli paralı askerlerinin intikamını, bunların Balkanlarda bulunan akrabalarından bir gecede 40 bin insanı kılıçtan geçirerek aldı.

Bizans’a yalakalık yapan bu aşağılık zihniyetin günümüzde hortlatılmasının hesabını bu millet soracaktır elbette!
Bizim siyaset yüzünden bölünmüşlüğümüzün getirdiği duyarsızlıktan cesaret alan ihanet odaklarının 3. Boğa Köprüsünün yapılmaması, Yeni bir Hava Alanının inşa edilmemesi, Nükleer Santraller kurulmaması gibi taleplerinin de ötesine geçerek, “Bu zulüm 1453’te Başladı”, diye pankart taşıyabiliyorlarsa, bu toplumun değerlerinin çivisi çıkmış demektir.
Beyler, bu tablo karşısında, oturup da halimize ağlamayacak mıyız, ne dersiniz?

Muhsin İlyas Subaşı / Ülke Posası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum