Yurt da sus, Cihanda sus?

Yurt da SULH, cihanda SULH sözünü, YURT DA SUS, CİHANDA SUS olarak anlamasaydınız ne güzel olurdu değil mi?..

Yurt da sus, Cihanda sus?
22 Ocak 2018 - 18:52 - Güncelleme: 22 Ocak 2018 - 19:04

Adam olaydınız da, 80 sene yatmasaydınız da, 2-3 nükleer santralimiz ve nükleer gücümüz, 100 tane nükleer füzemiz, 2000 tane modern, aktif zırha sahip tankımız, 500 adet daha modern savaş uçağımız, 150-200 tane savaş helikopterimiz, modern ve gelişmiş bir yüksek irtifa hava savunma sistemimiz vs vs vs olsaydı güzel olmaz mıydı?

Yurt da SULH, cihanda SULH sözünü, YURT DA SUS, CİHANDA SUS olarak anlamasaydınız ne güzel olurdu değil mi?

Çevremiz bunca DÜŞMANLA kuşatılmışken, DÜŞMANI yurt içinde, kendi VATANDAŞINDA arayan, İRTİCA diyen, LAİKLİK diyen, Atatürk İLKE ve İNKILAPLARI diyen, kendisini DIŞ düşmanlara karşı hazırlayan bir ORDU olmak varken, kendisini, KENDİ HALKINA KARŞI dizayn eden bir ORDU meydana getirdiğiniz için,hiç mi utanmadınız?

Bakın TSK kendi dizaynımız olan bir seyir füzesi geliştirdi, son modelinin adı SOM-J, 800 km menzilli bir seyir füzesi. Yani Trabzon semalarında ki bir savaş uçağından atılıyor , taaa Ankara'da ki hedefi tam isabetle vuruyor. 

YETERLİ Mİ, DEĞİL ELBETTE.

Çünkü ABD ve RUSYA'da bunun 3000-4000 km menzilli olanları var. Ancak bu kadar kısa sürede bunu yapan TÜRK MÜHENDİSLERİ, eminim ki daha kısa bir sürede menzili arttıracaklardır.

Türkün övünç kaynağı olan SİLAHLI KUVVETLERİNİ , SALON ORDUSU haline getirenler, ALLAH sizi bildiği gibi yapsın amin.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum