TARSUS KAZISI VE YEDİ UYUYANLAR MAĞARASI.

Kuranı kerim de İslamiyetten önce nüzûl olmuş ayetler var bu ayetlerden en gizemli olanları Kehf suresinde ki 110 ayettir

TARSUS KAZISI VE YEDİ UYUYANLAR MAĞARASI.
04 Kasım 2017 - 16:23
Kuranı kerim de İslamiyetten önce nüzûl olmuş ayetler var bu ayetlerden en gizemli olanları Kehf suresinde ki 110 ayettir. Ashab ı kehf kavmi ve Zulkarneyn seddi ile ilgili ayetler Kehf suresinde açıkça yazılıdır.

Üç yıl önce Kehf suresinin 83-97.ayetlerinden yola çıkarak yaptığım araştırmalar sonucunda Zulkarneyn peygamber batıya seyahatini ege ve marmara bölgesine yaptığını bu seyahati sırasında karşılaştığı kavmin Lidyalılar olduğunu ve Soma da zengin altın maden rezervlerinin olduğunu yazmıştım. İki yıl önce 7 Kasım 2015 tarihinde önce Soma ardından Balıkesir ve son olarak iki ay önce Kütahya Murat dağında altın rezervleri bulundu.

Bir yıl önce öldürülen bir polis memurunun eşinin yazdığı ihbar mektubuyla ortaya çıkan Tarsus da ki mağara gizemini korumaya devam ediyor. MİT in kontrolünde yapılan kazı çalışmaları dün itibariyle durduruldu.
Tarsus da ki mağaranın sırrı Kehf suresinin 7-29. ayetlerinde saklı. Tarsus da bulunan mağara dünyanın farklı ülkelerinde 7 uyuyanlar mağarası olarak bilinen 33 mağaradan en yenisi 34. südür. Mağara da neler bulunduğunu bilmiyorum,bildiğim tek şey sadece bir tahmin. Acaba bu mağara da 7 uyuyanlardan birisi mi bulundu ?. Eğer bu mağaranın kuzeyinde bir kilise varsa bu mağara 7 uyuyanlar mağarasıdır. Yoksa gerçek 7 uyuyanlar mağarasına çok yaklaştık. Kuranı Kerim de ares belli.

Allahım sen bana fırsat ver. Zulkarneyn peygamberin yolnu takip etmeliyim Kuzeye gitmeliyim.

Ali Yaşar Yılmaz / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum