TARİH HAİNLERLE ZALİMLERİ AFFETMEZ!

Amerika dost bir ülke değil, düşmandan da öte bir zalim ve saldırgan devlet halini aldı...

TARİH HAİNLERLE ZALİMLERİ AFFETMEZ!
20 Ocak 2018 - 20:06

Türk Milleti tarihi boyunca pek fazla rahat yüzü görmedi. Her dönemde kan ve gözyaşıyla yıkanarak yürüdük.

Bugün de öyle. Şimdi ihanet odakları birleştiler. Bu ülkenin topraklarında yaşadıkları halde, bu ülkenin başarısız olmasını isteyen yığınla talihsiz hain var. Çünkü meseleye milletin geleceği açısından değil kendilerinin geleceği açısından bakıyorlar.

Şehitlik mertebesin dil uzatan aşağılın yaratıkları unutacak mıyız?

Müslüman bir ülkede yaşayan, Müslümanların paralarıyla semiren, buna rağmen ezandan rahatsızlık duyan inançsızları göz ardı mı edeceğiz?

Türkiye’nin var olma mücadelesine sırtını dönen, ancak kaynaklarını kullanan ihanet odaklarından günü gelince hesabını sormayacak mıyız?

Amerika dost bir ülke değil, düşmandan da öte bir zalim ve saldırgan devlet halini aldı. Bakınız şu ifadeler neyi anlatır bize:
CİA'nin eski Ortadoğu Bölge Şefi, Robert Bear, hiç çekinmeden açık açık kendi ülkesinin etkin güçlerine akıl verebilmektedir: “Ön Asya ile Ortadoğu’da niye Amerikalılar ölsün ki! Müslümanları Şia - Sünni diye ayrıştıralım ve bırakalım onlar birbirini öldürsün.” (bk. Dealing With The New Iranian Superpower.)

Şimdi Suriye’de sahneye konulan oyun bu değil mi?

Türkiye bu savaşı kaybeder mi?

Değil elbette!

Bölgede en güçlü ordu biziz. Üç-beş maceraperestin uşaklık ettiği ülkelerin silahları kadar bizim de silahımız var. Daha önemlisi inanmış bir ordumuz var. 
İçte ve dışta üzerimize acımasızca gelenlerin hevesini kursaklarında bırakacağımız günler uzakta değildir. 
İslam dünyası yukarıya aldığımız ajanın telkinlerinin ne anlama geldiğini kavradığı gün bu tür çatışmalar bitecektir. Tarih hiçbir zaman zalimlerle hainleri başarılı kılmamış ve affetmemiştir. Yeter ki, biz kendimize inanalım!


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum