SUUD-İSRAİL KOALİSYONUNA HAZIR OLUN!

Binnur Günay / Ülke Postası Suud görünümlü siyonist çeteler Daeş adı altında İran yanlısı güçlerin güdümündeki Lübnan bölgesine girmek için fırsat kolluyorlar

SUUD-İSRAİL KOALİSYONUNA HAZIR OLUN!
10 Kasım 2017 - 01:08
Binnur Günay / Ülke Postası

Suud görünümlü siyonist çeteler Daeş adı altında İran yanlısı güçlerin güdümündeki Lübnan bölgesine girmek için fırsat kolluyorlar.
Hem Hizbullah hem de Daeş bahanesi üzerine kurgulanan saldırı planı için hanedan içindeki muhalifleri domine ettiren Coni, Siyonist İsrail ile Suud gücünü eş zamanlı sahaya sürmeyi hedefliyor.

Bölgeye yönelik stratejiler ve dengeler üzerine analiz yapan askeri gözlemciler ve politik analizcilerin ifadeleri, bölgesel kontrolün BİRLEŞİK ARAP KOALİSYONU üzerinden yeniden tesis edilmesi üzerinden geçtiği yönünde birleşiyor.

Siyonist çetelerle İran'ın devre dışı bırakılmasının bölgede yalnızlaştırılacak Ankara üzerine stratejilerin oturmasına zemin sağlayacağı yönünde.

Suud kontrolünde gibi görünen koalisyonu gerçekte Coni merkezli Siyonist bir kuşatma olarak görmekte fayda var.
İngiliz akademisyen ve askeri uzmanların yardımını isteyen Tel-Aviv yönetiminin projedeki gerçek misyonunun neleri hedeflediği ortada...

Yeni denklem B planı çerçevesinde BİRLEŞİK ARAP KOALİSYONU üzerinden yeni güncellenmiş, tehdit algısını yeniden şekillendirmiş, Ankara üzerinden Ankara'ya rağmen BOP'un B planının devreye sokulmasıyla mümkün.
Ankara'nın ekonomik damarlarının tıkanması ve askeri manadaki ön alıcı, plan bozucu inisiyatifini etkisizleştirmek üzerinden geçer tezi hayli rağbet görüyor.

Hanedan darbesinin arkaplanlarından biri de Lübnan'a yapılacak askeri operasyonun tehdit algısı üzerinden gizlice şekillendirilmesinden geçiyordu.

Suriye ve Lübnan'a sevkedilecek "özel birlik"lerin İsrail'de eğitim almış uzman askerlerden seçilmiş olması tesadüf olamaz!

Coni'nin tasarrufları ve öngörüleri doğrultusunda Suud yönetiminin YPG ve PKK bileşenlerinin askeri ekipman alımlarına dolaylı katkı yapmaları da gösteriyor ki, yeni Suud dış politikasında ana bileşenleri oluşturan Siyonist çete ve Coni'dir.

Bu sebeple bölgenin jandarması konumunda Suud'un hazırlanması boşuna değil!
Lübnan gibi görünen saldırı cephesinin ülkemizdeki yansımalarını da hesap eden Coni DAHLAN üzerinden Ankara'nın iç dinamiklerini de hareketlendireceği bilgileri geliyor.
Aynı modelin uygulanabilir testi başarıyla tamamlandı.
Ankara resti gördü!
Reis Rusya üzerinden Katar'a geçecek.
Savaşı bazen sahadan görmek, stratejiyi kime ve hangi metotlarla uygulandığına dair fikirler verir.
Çok yönlü asimetrik diz çöktürme harekâtı başladı!

Binnur Günay / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum