Stefan Kuntz'tan Sergen Yalçın itirafı

Futbol ve Spor Haberleri - A Milli Futbol Takımı'nda teknik direktörlük görevine getirilen Stefan Kuntz için, Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde imza töreni düzenlendi. Kuntz, törende konuşma yaptı.

Stefan Kuntz'tan Sergen Yalçın itirafı
20 Eylül 2021 - 20:01
Beşiktaş'ta oynadığı dönemle ilgili konuşan Stefan Kuntz, "Merhaba Türkiye. Hamit Altıntop, beni aradığında çok gururlandım. Ünlü ve başarılı Türk teknik adamların ardından bu göreve geldiğim için gururluyum. Bizim şimdi en kısa sürede futbola odaklanıp, Norveç maçına hazırlanmamız gerekiyor.

Sayın Başkan'a da teşekkür ediyorum.

DFB ve benimle profesyonelce müzakereler yürüttüler. Sert müzakere oldu ama adilane oldu diyebilirim. Evime döndüm diyebilirim. Benim için evime dönmek gibi. Beşiktaş'ta geçirdiğim bir yıl çok güzeldi. Eşim hala Türkiye'den erken ayrıldığımızı söyler. Aileme gelen teklifi ilk söylediğimde bana söyledikleri şu oldu: Biz de gelebilir miyiz Türkiye'ye. Sanırım bundan daha ala bir iltifat yapamam.

Ahmet Kutucu Almanya için oynasın diye çok çalışmıştım.

Türkiye her zaman yetenekli futbolcuların olduğu bir ülke." dedi. Sergen Yalçın'la ilgili de yorum yapan Alman teknik direktör, "Sergen'e neden güldüğümü söyleyim. Sergen'in en üst değerlerinden birinin disiplin olduğunu duydum. Hayatımda oynadığım en iyi orta saha oyuncusu Sergen'di. Ama o zamanlar disiplin en önemli şey değildi onun için." Sergen Yalçın hayatım boyunca oynadığım en iyi orta saha oyuncusuydu." dedi. Milli Takım'dan sorumlu yönetici Hamit Altıntop, "Stefan Kuntz'un kendi tercih ettiği iki yardımcısı olacak. Bizim de çalışmalarımız var, takımı ve oyuncuları iyi tanıyan bir hocamızın da ekipte olması öngörülüyor. En kısa zamanda açıklayacağız." ifadelerini kullandı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum