KAVGASI OLMAYANIN DAVASI OLMAZ?

Binnur Günay / Ülke Postası Varlıklarını bu ülkenin varlığının üstünde tutan emperyalizmin kutsadığı uşakları, aparatları, ajanları tek tek gizlendikleri yerlerden çıkarılıp teşhir ediliyor

KAVGASI OLMAYANIN DAVASI OLMAZ?
11 Kasım 2017 - 17:11
Binnur Günay / Ülke Postası

Varlıklarını bu ülkenin varlığının üstünde tutan emperyalizmin kutsadığı uşakları, aparatları, ajanları tek tek gizlendikleri yerlerden çıkarılıp teşhir ediliyor. Siyasi parti kimliği, STK temsilciliği, bürokrat dokunulmazlığı, gazeteci kabuğu ve bilumum kamufle tekniği ile bünyemize şırınga edilip istihdam edilenlere artık bu topraklarda yer yok.

Bilmem kimin danışmanıymış, kaç ülkede yüksek lisans yapıp eğitim almış, hatta Coni'nin destek sözüyle, kraliçenin "olur"u ile bu ülkelerde eğitim programlarına katılmış o kadar çok ajan var ki say say bitmez. Yurtdışı eğitim için emperyal ülkelerin kucağında yetişenlerden bu devlet idarecisinin ve bu ülkenin alacağı hizmet %90 ihanetten başka bir şey olabilir mi?

Elbette ki olamaz.
Exeter patenti, Harward lisansı, Tel-Aviv, Berlin tescilli bir kafadan rafine olacak fikrin yerli ve milli olanı %5 tir.
Yani duruma ve şarta göre değiştirilip yönlendirilmesi mümkün olacak kapasite.

Dikkat etmişsinizdir, Fetöcü hainler olduğu kurmay kadroların neredeyse tamamı dış patentlidirler.
Ergenekon da öyleydi...

Rabbim onlara fırsat vermeyecek bunu biliyorum. Bu ülkenin bekasına inanan ve devletine ebedi olarak sahip çıkacak kardeşlerimize ve bu millete güveniyorum.

Eğer Recep Tayyip Erdoğan'la bütünleşen direniş ve diriliş bayrağını indirmeleri vaki olsa bilin ki hiçbir hukuk kuralı, hiçbir demokrasi kriteri, ne Cenevre sözleşmesi ve ne de merhamet etmeyecekler. Sırf bunun için hala uykularda olup "herkül" modunda bekletilenler var. Rabbimiz onca mümin gerçeği üzerinde dururken aynı vasıfla "müminun" süresini nazil edip, "münafikun" suresini de inzal ediyorsa bu hikmeti düşünmemiz içindir.

Demek ki her yerli ve milli olanla, her vatan millet Sakarya diyenlere kanmamak lazım.

Zehirli sarmaşıklar gibi büyüyen emniyet, ordu, siyaset, ekonomi, eğitim kadroları içindeki Natocu, Gladyocu, Fetöcü, Apocu, Maocu görünümlü, Kemalist aslı siyonist ajanlar ve kraliçenin yeminli bürokratları üzerinden gözlerimizi ayırmayacağız.
Biz bilsek ne olur demeyin. Yazın, söyleyin, anlatın, öğrenin.
Bu bilgiler bugün kullanılmasa da çocuklarımızın gençlerimizin beyninde kalsın. Ve bilsinler ki tehlike anında düşmanlarının ne olduğuna dair zihni arkaplanlarına göre duruş göstersinler.
Şundan eminim.
Bu milleti devlet şuuruyla hareket ettiren zihni arka plandır. Hani kurt kışın yediği ayazı unutmaz misali...
Unutmayın anlatın, öğrenin ve öğretin.
Öleceksek Allah(c.c) için, sancak için devlet amentüsü ile ölelim.

Binnur Günay / Ülke Postası

[ajax_load_more id="2836524520" post_type="post" author="154" button_label="Diğer Binnur Günay Yazıları"]

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum