Şehitler tepesi boş kalacak?

Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin basına kapalı TBMM Grup Toplantısında Tepki çekecek açıklamalar yaptı. Millet İttifakı gelince Şehitler tepesi boş kalacak. dedi..

Şehitler tepesi boş kalacak?
29 Şubat 2020 - 17:33 - Güncelleme: 01 Mart 2020 - 02:36
Cumhur Başkanı Erdoğan'ın "Şehitler tepesi boş kalmayacak" sözlerini anımsatan Kılıçdaroğlu yine gündeme şok açıklamalar yaptı, "Şehitler tepesi boş kalmayacak diyor. Ben buradan bütün milletime söz veriyorum. Millet ittifakının iktidarında şehitler tepesi boş kalacak. Hiçbir askerimizin tırnağına zarar gelmeyecek. Yazık günah değil mi askerimize?
Türkiye'nin başına bu belayı niye açtınız kardeşim ya?
Bari millete bir baş sağlığı dileyin. Bu meclis niye var?
Meclis toplansın. Erdoğan gelsin Meclis'e bir açıklama yapsın. Niye gelmiyor?
Emin olun çok üzgünüm. Hepimizin başı sağolsun. Kahraman ordumuzun her bireyini kucaklıyorum. Çocukları orada olan annelerle ben konuşuyorum. Hiç kimsenin tırnağına zarar gelmesini istemeyiz. Tuzun koktuğu yerde ne söylenir.
". dedi.

Bu açıklamaya bakılırsa Millet ittifakı başa gelirse Türkiye'den her isteneni verecekler demektir. şehitler tepesinden şehit vermeyelim diyerek vatanı bayrağı vermek hangi Türkün töresinde var. Bu vatan ki her karış toprağı şehitlerimizin kanıyla yıkanmıştır. Lakin Bilmezler ki. ''Türk'e Pusu Kurulmaz, Türk'ten intikam alınmaz, Türk'e ceza kesilmez... Tüm düşmanlarımız bilecek ki bu topraklarda ezan dinmeyecek bu bayrak inmeyecektir... Tüm cihan bilecek ki bu topraklarda ilahi nizam her yere yayılacak.''

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum