Salgın'a Aldırmadan SİHA'lar Operasyon Yapıyor!

Doğu akdenizde Libya'da Suriye'de Türkiyeyi kesme sıkıştırma gayretleri vardı, bunların kontrolündeki siyonist haçlı medyası düşman ülkelere resmen tam gaz Türkiye'ye saldırıyorlardı, korona sonrası bunlar kesildi, meydanda sadece PKK, FETÖ maşası ve ülke içindeki iddaacı kafalar la hainlerin kampanyaları kaldı..

Salgın'a Aldırmadan SİHA'lar Operasyon Yapıyor!
16 Nisan 2020 - 22:24 - Güncelleme: 16 Nisan 2020 - 22:45
Korona öncesinde avrupa birliği ABD, İSRAİL ve destekçisi maşa ülkeler dahil Türkiye'ye karşı büyük algı ve karalama kampanyaları yapıyorlardı.

Doğu akdenizde Libya'da Suriye'de Türkiyeyi kesme sıkıştırma gayretleri vardı, bunların kontrolündeki siyonist haçlı medyası düşman ülkelere resmen tam gaz Türkiye'ye saldırıyorlardı, korona sonrası bunlar kesildi, meydanda sadece PKK, FETÖ maşası ve ülke içindeki iddaacı kafalar la hainlerin kampanyaları kaldı, hatta twitir bile her ne kadar Türkiye'ye gelmek niyetindeki göçmenlere yönelik Suud Mısır ve Birleşik Arap emirlikleri destekli trol karamaları da olsa binlerce aleyhimizdeki hesapları kapattı.



Özellikle kürsel sermayenin desteklediği tinden düşüncemi finans kuruluşlarının 2030 lara doğru Türkiyenin Dünya'nın ilk 10 ekonomisinden büyük ve güçlü ülkelerinden biri olacağına dair raporlar yorumlar değerlendirmeler bir biri ardına yayınlanmaya başladı.


2023 hedeflerinden şaşmış bir Türkiye'den bahsederken bunca yaşanana rağmen hedeflerine daha çok kitlenmiş bir ülkeden bahseder olduk Suriye'de iha'lar korona mücadelesinden etkilenmeden devriye atıyor ve operasyonlar düzenliyor. Bunu çok az kişi bilir Amerika gizli görüşmelere imza atıp ÇİN'i bitirmeye çalışıyor, herkes kanının son damlasına kadar savaşıyor,
Peki kazanan kim olacak.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum