SAKARYA'Kaynarca Halkının eğlencesine silahlı saldırgan gölgesi...

Cengiz Kurtoğlu konserinde silahlı kavga: 1'i Çocuk 2 kişi yaralandı. Silahlı saldırganın ilk vukaatı olmadığı daha öncede bu tür suçlardan ceza alıp yattığı belirlenen E.Ö isimli saldırgan kısa sürede konser yerindeki Emniyet güçleri tarafından yakalanarak sorgulanmak üzere göz altına alındı.. Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde düzenlenen Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali'nin kapanış konserinde Cengiz Kurtoğlu sahnedeyken silahlı kavga çıktı. E.Ö Tarafından Silahla vurulan bir kişi ve seken kurşundan bir Çocuk yaralanırken , 2 şüpheli ise gözaltına alındı.26 Mayıs'ta başlayan Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali'nin bugün kapanış konseri gerçekleştirildi. Sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun sahnede olduğu esnada E.F. ile 2 kişi arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen olay esnasında E.F., silahla vurularak yaralandı.

SAKARYA'Kaynarca Halkının eğlencesine silahlı saldırgan gölgesi...
28 Mayıs 2022 - 23:28 - Güncelleme: 29 Mayıs 2022 - 12:54
SAKARYA'Kaynarca Halkının eğlencesine silahlı saldırgan gölgesi.......

Cengiz Kurtoğlu konserinde silahlı kavga: 1'i Çocuk 2 kişi yaralandı.

Silahlı saldırganın ilk vukaatı olmadığı daha öncede bu tür suçlardan ceza alıp yattığı belirlenen saldırgan kısa sürede konser yerindeki Emniyet güçleri tarafından yakalanarak sorgulanmak üzere göz altına alındı..

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde düzenlenen Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali'nin kapanış konserinde Cengiz Kurtoğlu sahnedeyken silahlı kavga çıktı. Silahla vurulan bir kişi ve seken kurşundan bir bebek yaralanırken , 2 şüpheli ise gözaltına alındı.26 Mayıs'ta başlayan Dartılı Keşkek, Tarım, Hayvancılık, Kültür Sanat Festivali'nin bugün kapanış konseri gerçekleştirildi. Sanatçı Cengiz Kurtoğlu'nun sahnede olduğu esnada E.F. ile 2 kişi arasında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma yaşandı. Kısa sürede büyüyen olay esnasında E.F., silahla vurularak yaralandı.


Cengiz Kurtoğlu konserinde silahlı kavga: 1'i bebek 2 kişi yaralandı
Seken kurşun 3 Yaşındaki bir çocuğu yaraladı. Çıkan çatışmada vurulan M.T.'nin bacağından seken kurşun 3 yaşındaki E.F isimli bir Çocuğu yaraladı. Coşkulu kalabalık, silah sesi ile birlikte konser alanından bir grup insanlar kaçışmaya başladı. Kanlar içerisinde kalan yaralıya ilk müdahale Belediye başkan yardımcısı Sağlıkçı Mustafa Özer tarafından yapılarak devamında bölgeye gelen sağlık ekiplerince gerçekleştirildi.
Cengiz Kurtoğlu konserinde silahlı kavga: 1'i Çocuk 2 kişi yaralandı
2 Şüpheli yakalandı Olay sonrasında Kaynarca İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri kısa sürede olayda kullanılan silah ile birlikte 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Yaralının hastanedeki tedavisinin devam ettiği ve şimdilik hayati tehlikesinin olmadığı öğrenilirken, konuya ilişkin inceleme başlatıldı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum