PKK'nın yeni tuzağı !!!

HDP yöneticiler PKK’nın tayin ettiğ en karektersiz, en iradesiz ve en pespaye kişilikleridir. Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir hareket,, ‘’ Benim iradem yoktur, benim iradem filan kestir, benim iradem falan kestir ‘’ diye kampanya başlatmamıştır.

PKK'nın yeni tuzağı !!!
16 Haziran 2020 - 01:37
PKK Kürt milletini yer yüzünden silme hareketidir.
Bundan hiç kimsenşin şüphesi olmasın.
HDP yöneticiler PKK’nın tayin ettiğ en karektersiz, en iradesiz ve en pespaye kişilikleridir.
Dünyanın hiç bir yerinde hiç bir hareket,, ‘’ Benim iradem yoktur, benim iradem filan kestir, benim iradem falan kestir ‘’ diye kampanya başlatmamıştır.
Bizzat Öcalan’nın bu yöneticiler hakkında tanımlamalarını köpeğe atsan köpek yiyip sindiremezken, bu HDP yöneticileri hiç utanmadan sinelerine çekip sindirebilmişlerdir.
En cazgır militan olan Osman Baydemir, Öcalan'ın söylediğini tekrarldığı halde ‘’ Silahlı mücadele dönemi birmiştir ...’’ ki bu sözü o dönem Öcalan defaatla söylediği halde, Baydemire ‘’ Sen kim oluyorsun da bu sözleri söylüyorsun, Diyarbekir gençlerine söylesem, senin ağzını yırtarlar ‘’ dediği halde Baydemir kuyruğunu bacaklarının arasına alıp tek laf etmemiştir. Kuz kuz bile edememiştir.
PKK’nın ve uzantısı bile olmayan, kişiliksizlikleriyle ünlü HDP yöneticileri Kürt örgüt kalıntılarını, zaneleri, iyi niyetli Kürt insanını ketenpereye getirip, bilmem hangi istemler etrafında platfromlar oluşturma tuzakları kurmaktadır.
Hayret ki ne hayret, bu kişiler PKK’nın rezili-rüsvay olduğu bir zamanda, PKK’nın gadrine vahşice uğramamış hiç bir örgüt ve kişi yokken, bu değerli insanlar ne yazık ki, HDP paltosunu giymiş PKK’nın tuzağına düşmek üzereler.
Şöyle bir geçmişe baksalar, böylesi her yan yana gelişte hiç bir kazançları olmamıştır bu PKK dışındaki kişi ve örgütlerin.
Onların da bu tuzağa gidiş gerekçeleri HDP’nin aldığı altı milyon oy peyniridir.
Bu oyuna gelmeyin derim.
Gelin bu altı milyon oy meselesini enine boyuna konuşalım derim. Bu altı milyon oy olayı söylendiği gibi değildir.
Bu oyuna gelmeyin. Bu tuzağa dişmeyin.
Bunu yapmayın ...
Analiz;Mustafa Satış

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum