Para Kazanmak İçin Sağlığımızı Kaybetmeyelim

Bir ömrü ve sağlığımızı para kazanmak uğruna feda ederiz

Para Kazanmak İçin Sağlığımızı Kaybetmeyelim
28 Mart 2016 - 00:20 - Güncelleme: 09 Ekim 2019 - 03:54

Bir ömrü ve sağlığımızı para kazanmak uğruna feda ederiz. Gençliğin verdiği enerjiyle bedenimizin kaldıramayacağı ağır işlerde çalışır ve hep daha fazla para kazanmak isteriz. Ve bir müddet sonra sağlık sorunları baş göstermeye başlar...Ağır kaldırmaktan çoğumuzda bel ve boyun fıtıkları ,ayakta uzun süre kalmaktan ayak ağrıları ve varisler. İşin daha korkuncu is güvenliği olmayan ortamlarda çalışmış isek  kanser gibi çağımızın illet hastalığına yakalanma ihtimalimiz çok yüksektir.

Para kazanmak için yıprattığımız bedenimizi tonlarca para döküp düzeltme zamanı gelir, Çünkü sağlığı bozulan birinin gözü bir şey görmez olur. Yasam kalitesi düşmüştür,her gün ağrı sancı içinde uyanır olmuştur.Bu durumdan kurtulmak için elinde ne birikimi varsa harcamaya razıdır.

Ne yaman bir çelişki değil mi? Sağlık gitmeden sağlığın değerini bilmek, Yüce Rab'imin bize emaneti olan bu bedenlere iyi bakmak baslıca görevimiz olmalı ve şunu asla unutmamalıyız. Biz ancak sağlıklı olursak üretebilir para kazanabiliriz. Hırslarımıza yenik düşer bedene kaldıramayacağı yük yüklersek  o kazandığımız parayı da ağız tadıyla tüketemeyiz emin olun.

HABER/Emine Sarı

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum