ÖNEMLİ GELİŞME!

CHP, HDP, FETÖ ve Meral Akşener kesimi ve terör sevicilerden de son KHK ile ilgili itirazlar yükselmeye başladı bile.. (Bu da demek oluyor ki, getirilen uygulama son derece yerinde bir karar)...

ÖNEMLİ GELİŞME!
25 Aralık 2017 - 15:53

Yeni Kanun Hükmünde Kararnameler - KHK ile "terör olaylarını bastıran sivillere yargı muafiyeti" geldi. Ayrıca polis ve jandarmanın yetkilerinde de genişleme oldu.

CHP, HDP, FETÖ ve Meral Akşener kesimi ve terör sevicilerden de son KHK ile ilgili itirazlar yükselmeye başladı bile.. (Bu da demek oluyor ki, getirilen uygulama son derece yerinde bir karar)

"O zaman istediğini terörist ilan et, vur!" diyorlar!

Hayır! Böyle bir şey yok! Sizin korkmanıza da gerek yok! Devlet nezdinde terör ve teröristin tanımı bellidir!

Sen milletin arabasına, otobüsüne molotof atıp yakmak istersen, vatandaşın artık doğrudan müdahale hakkı var.

Devlete, Polise saldırırsan, milletin evini, iş yerini yağmalayıp, yakmaya çalışırsan vatandaşın doğrudan müdahale hakkı var.

Demokrasi(!) özgürlük(!) hak(!) hukuk(!) deyip sokakların altını üstüne getiririm, yakar yıkarım (örnek: 2013 Gezi İsyânı) dersen, vatandaşın artık doğrudan müdehale hakkı var!

Hele hele devleti/iktidarı/hükumeti değiştireceğim, darbe yapacağım, zorlayacağım, devşirdiğim üniformalı köpeklerle ihtilal(!) yapacağım (örnek: 2016 15 Temmuz Darbesi) gibi hayaller içine girersen, artık vatandaşın doğrudan müdahale hakkı var!

Devletin ve milletin tarafındaki bir vatandaş, böylesi eylemlerde bulunanların kafasına sıktığı vakit, artık hukuken hesap da sorulmayacak! Çözüm mü arıyorsun, bu kanundan rahatsız mı oluyorsun? Yapman gereken tek birşey var! TERÖRİST olmayacaksın, devlete isyâna kalkışmayacaksın! Bak işte bu kadar basit.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum