Öldürmeyen Füze Yapmışlar..?

Abd, Suriye'yi fena vurdu(!!), Ölen asker=0, Vurulan faal tesis=0, 150 Füze atıp isabet ettirememek büyük askeri başarı...

Öldürmeyen Füze Yapmışlar..?
14 Nisan 2018 - 17:33 - Güncelleme: 14 Nisan 2018 - 18:28

PENTAGON :Siviller hedef alınmadı,sivil kaybı yok.

ESAD REJİMİ : Askeri kayıp yok.

Eee 120 adet akıllı Toma hawk füzesi nereye düştü o zaman

Bu savaş değil, Yılın tiyatrosu...

Suriye'de savaş başlayalı 8 yıl olacak, 1 Milyona yakın sivil katledilecek, Binlerce Müslüman kadın tecavüze uğrayacak, Sadece Türkiye'ye sığınan mülteci sayısı 3 milyonu geçecek, Esed rejimi bugüne kadar 215 kez kimyasal silah kullanacak, Yüzbinlerce insan varil bombalarıyla yanarak, parçalanarak ölecek, Kimsenin umrunda olmayacak, ABD, İngiltere ve Fransa'nın sesi çıkmayacak, Bugün birden İnsanlıkları, sivil hasasiyetleri tutacak.

Nasıl savaşsa, vurdukları Esedin sarayı değil, Rejimin Hava Kuvvetleri değil, Rejimin askerleri değil, Önceden yeri belirlenmiş, Hatta Esede bile bildirilmiş Kimyasal silahların olduğu 3-4 depo.

Madem buralarda kimyasal silah deposu olduğunu biliyorlardı neden Esed kullanmadan önce vurmadılar?

Bu tıpkı Fetocuların SUR'da operasyon yapılacak yerleri, gidecek güzergahı önceden PKK'lılara haber vermesi yada PKK'yı vuruyoruz diye dağı taşı bombalayıp dönmesi gibi bir şey.

Meselenin özü ise, ABD, Fransa ve İngiltere Suriyede masa dışına itilmenin hesabını görüyor, Çizilen karizmalarını toparlamaya çalışıyorlar. masada bizde varız diyorlar. Yoksa 3 tane mülteciyi almamak için ülkelerinin etrafına elektrikli tel çeken, her yolu deneyen Batılıların siviller umrunda mı zannediyorsunuz?

8 senedir nerdeydiler?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum