Locust 19 (Çekirge) Tehlikesi kapıda?

BM'in yaptığı açıklamaya göre, şuan devam eden istilanın 20 katı kadar büyüklükte bir istila tehlikesinin daha kapıda olduğu, bu yeni  sürünün 2 milyon metrekarelik tarım arazilerini yok edebileceğini açıkladı...

Locust 19 (Çekirge) Tehlikesi kapıda?
Editör: Şenay TEK
02 Mayıs 2020 - 00:22 - Güncelleme: 02 Mayıs 2020 - 00:31
Bildiğimiz gibi, Doğu Afrika ülkeleri önce sel felaketi ile boğuştu, uzun zamandan beri de çekirge istilası ile boğuşuyor. BM'in yaptığı açıklamaya göre, şuan devam eden istilanın 20 katı kadar büyüklükte bir istila tehlikesinin daha kapıda olduğu, bu yeni  sürünün 2 milyon metrekarelik tarım arazilerini yok edebileceği ve bu yeni sürünün Güney Afrika ülkelerinde yıkıcı sebeplere neden olabileceği  bildirildi..
 Enteresan değilmi... 
Milyonlarca insanı öldürebilecek olan Corona virüsü bilmeyen, önceden kestirilemeyen  Birleşmiş Milletler, çekirgeleri, sinekleri böcekleri yakın markaja almış durumda.
Onların ne yapacaklarını, nasıl bir güzergah izleyeceklerini adım adım biliyor. Bilmekle de kalmıyor, bütün dünyaya bildiriyor, insanları Corona'ya karşı uyarmayan Birleşmiş Milletler, çekirge istilası tehlikesine karşı uyarıyor ve nedense bu olay benim aklıma, katillerin olay yerine ilk giden kişiler olduğu bilgisini getiriyor.
Dünyayı yöneten üst akıl tarafından kurulan Bu yapıların her hareketleri şaibeli, her hareketleri planlı...
Neden mi..?
Bakın arkadaşlar.
Abd taaki 1918 yılından beri biyolojik silahlar üzerine, biyolojik silah olarak kullanılmak üzere   çekirgeler sinekler ve  böcekler üzerine araştırmalar yapıyor. 
Sinek böcek ve çekirge kolonileri oluşturuyor.
Son olarak, 2014 yılında Tiflis'te bu konu üzerine  bir takım çalışmalar  başlattı. Pentagon'a bağlı bir kuruluş tarafından insanlar üzerinde denemeler yapıldı. Son dönemde  Karadeniz bölgesinde  sineklerin artması ve kaşıntıların çoğalması bu sebepledir... 
Sivrisinek ısırması ile ilgili aktiviteler üzerine çalışma ilk olarak  1960 yılında başlamış olup, 2018'de sonuçlanıyor. Hemen akabinde ise, sadece tropikal bölgede yaşayabilen bu sinek türleri, Ne hikmetse Karadenize kıyısı olan tüm  ülkeleri sarıyor.
Şimdi gelelim çekirgelere
Sinekleri silah olarak kullanmayı es geçmeyen  üst aklın adamları, tabii ki çekirgeleri de es  geçmediler. Onlarıda bu günler için hazırladılar, beslediler büyüttüler, Şimdi ise piyasaya sürüyorlar. 
Amaç ne.. 
Çekirgeleri kullanarak tarım arazilerini Talan ettirmek, hemen akabinde de insanları açlığa ve sefalete sürüklemek, Sonrada insanları ve ülkeleri kendilerine biat etmek zorunda bırakmak. 
Daha önce defalarca uyardığım gibi, yine Sizleri uyarıyorum, yiyiniz içiniz fakat israf etmeyiniz.
Corona virüsün hemen arkasından Dünya kıtlıkla ve büyük bir ekonomik krizle  baş etmek zorunda kalacak. 
şu anda şartlar olgunlaşıyor, ve Şunu bilin ki Her şey Allah'ın izni ve inayetiyle yaşanması gerektiği gibi yaşanıyor, imtihan büyük, Şartlar zor ve meşakkatli  Yıllar bizi bekliyor.
Ardında büyük bir bahar saklayan zor yıllar.
Az daha sabır... 
Allah nurunu tamamlıyor.
Bize düşen, İsyan etmeden gelen her zorluğun Allah'tan geldiğine inanarak safımızı seçmek.
Şenay Tek
 
 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum