Kuş operasyonunda Haklı çıktık?

Koşe yazarımız Binnur Günay'ın koşesine taşıdığı Kuş operasyonu makalesinde ne kadar haklı olduğu ortaya çıktı, Hafta sonunda 31 ile getirilen sokağa çıkma yasağında tüm gerçekler ortaya çıktı...

Kuş operasyonunda Haklı çıktık?
12 Nisan 2020 - 01:24 - Güncelleme: 12 Nisan 2020 - 01:37

Kuş operasyonunda bahsettiğimiz Soylu ve Başkan'ın hedef tahtasına oturtulmasının canlı bir örneğini görmüş olduk. İŞTE O MAKALE >>>LİNK>>>
Dün gece devletimizin iki önemli kuruluşunun itibarsızlaştırılması adına hem içeriden hem dışarıdan büyük operasyon yapıldı.
Hedef İçişleri ve Dışişleri Bakanlıkları nezdinde Başkan Erdoğan'dı!
Biyolojik saldırı silahı olarak tasarlanan Koronavirüs salgınına dönük tüm ülke çapında alınan önlemleri sabote etmelerinin en dikkat çeken örneğine şahit olduk.

Salgının kontrol edilmesi ve inisiyatifi ele almak adına ortaya konulan çabaları çökertmek için sinsice ve süratle hareket ettiler.

Operasyona şekil vermelerinde kuşkusuz hem içeriden hem dışarıdan aktörlerin kullanılması ve bunun sosyal medya ayağı ile sahada etki göstermesi için zaman ile yarışıldı.
Salgına karşı verilen savaşın iç mukavemetini kırmanın tam zamanıydı.
Hızlı ve reelpolitik tüm savunma mekanizmalarını felce uğratarak insanlarımızın canları üzerinden kurgulanan bu tezgahın ardından başlatılan algı operasyonları olayın gerçek hedefini gösterir nitelikteydi.
Bürokratik unsurların (kriptoların) bu darbe girişiminde aldıkları roller yapılacak tahkikatler ve soruşturmalarda aydınlatılacaktır.
Bu operasyonda ana aparat olarak görev alan medya farelerinden de hesabın sorulacağına inanıyorum.

Binnur Günay'ın Diğer makale ve yazıları>>>


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum