KUDÜS'ÜN YOLU AYASOFYA'DAN GEÇER?

Binnur Günay / Ülke POSTASI Trump'a iktidarı hediye eden Siyonist akıl şimdi bunun görünür yanıyla semeresini toplamak istiyor

KUDÜS'ÜN YOLU AYASOFYA'DAN GEÇER?
06 Aralık 2017 - 17:27
Binnur Günay / Ülke POSTASI

Trump'a iktidarı hediye eden Siyonist akıl şimdi bunun görünür yanıyla semeresini toplamak istiyor. Ortadoğu'daki daralan çemberin İsrail'in güvenliğini tarihlerinin hiç bir döneminde olmadığı kadar tehdit edilir pozisyonunda görmediler hiç.
Zira Trump'ın kımıldama payı kalmadı...
Trump'ın provakatif gibi görünen hamlesinin, gerçekte Kudüs'ün başkent ilan edilmesinden sonraki ve bu aşamadaki İslâm ülkelerinin duruşlarının test edilip kontrol edilebilir mahiyetteki nabız yoklama hamlelerinden biri olarak belirtebiliriz. Müslümanların ilk kıblesinin Türkiye başta olmak üzere İslam ülkeleri nezdinde stratejik önemini bilmeyecek bir Siyonist akıl düşünülemez.
Peki ne yapılmak isteniyor?
Kâbe gerçeğini Kudüs üzerinden kuşatma ve hamleler ile Türkiye liderliğinde yükselen direnişi kırmayı hedefliyorlar.
Trump'ın seçim beyannameleri ve söylemlerinde Kudüs vurgusunun eylemli hale gelmesi belli bir takvimin sonucudur. Ankara bölgedeki inisiyatifi alırken kontrollü olarak bütün hamlelerinin içini doldurmasının, çok hızlı gelişeceğine dair düşünce kuruluşları ve stratejistlerin öngörülerini tamamen alt üst etti.

Beklenmedik hamleler semitist gerçekliğin gerçekte ne kadar sahte ve illüzyonist görselleri, planları ortaya çıkardığını "kralın çıplak olduğu"nu dünyaya gösterdi. Anadolu eksenli intifadanın bastırılması için Kudüs üzerinden provakasyon yapılırken, başta Suriye olmak üzere İran'a da saldırabilmenin gerekçeleri tezahür etmiş olacak.
Kuşkusuz Kudüs hedefi Coni'nin reel hedefi değil. Varlığını koruma altına almak ve Ortadoğu'da tek belirleyici olanın Birleşik Siyonist Amerika'nın olduğu, olacağının da deklare edilmesi sürecidir.

Emperyalizmin hamisi Coni yıkılmak üzere. Siyonizmin tampon tedbirleri bunu engellleyemeyecek!
Bizdeki bütün kumpas ve gelişmelerin, plan ve projelerin bu aşama için hazırlandığını asla unutmayalım.
Kudüs kırmızı çizgimizdir diyen bir lider emperyalizme meydan okuyor.
Diyor ki, bu ümmeti köle edemeyeceksiniz. Kalbimize soktuğunuz o hançeri yine kalbinize sokmaya hazır bir ümmete hazır olun.
Osmanlının dirilişine hazır olun!

O bıçağı bizi vurduğunuz yerden tam kalbinize sokacağız.
Bekleyin.
Biz de bekliyoruz!
Ümmet bekliyor...


Binnur Günay / Ülke POSTASI

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum