Koronavirüs Ten Rengini Değiştiriyor!

Beyaz insanlar yüzyıllardır siyahları dışlamış, köle yerine koymuştur, Fakat Covid-19 öyle bir şey yaptı ki insanların ten rengi değişmeye başladı Artık her şey tersine dönebilir....

22 Nisan 2020 - 20:59 - Güncelleme: 22 Nisan 2020 - 21:10
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve 170 binden fazla kişinin ölümüne neden olan korona virürün ortaya çıktığı wohanda koronaVirüslü hastaları tedavi eden kardyolok toktor yifan'de büyük değişime uğradığına ilişkin bir haber geldi söz konusu iki doktorun 18 ocakta koronavirüs e yakalandığı ve iki ay süren yoğun tedavinin ardından iyileştiği belirtilirken 2 kardiyolog doktorun daha sonra renk değiştiği gözlemlendi.

Çin'li uzmanlar 2 Doktordaki ten rengi değişiminin virüsün karaciğere hasar vermesine bağlıyor, virüse yakalanan ve daha sonra tedavi edilen doktor ubein yaşadığı değişimi Çin medyasına anlattı Doktor ubein yaptığı açıklamada bilincim yerine geldiğinde ve sağlık durumumu öğrendiğimde korktum, sık sık kabuslar görüyordum ifadelerini kullandı. boss fonk bilim teknoloji üniversitesinde bulaşıcı hastalıklar uzmanı song jiangjin doktorların organlarının tedavileri sırasında hasar gördüğünü söyledi, kara ciğerlerinde depolanması gereken lebilin organlar düzgün çalışmadığı için kan damarlarına dolduğunu ifade etti, bu sebeple ten renk değişiminde ki gözlemlendiğini belirtti.


Ürolog doktor şuşenk te doktorların ten renginin zamanla normale dönmesinin beklendiğini ekledi, öte yandan bilim insanları koronaVirüsü yenen hastaların hayati organlarında cidi hasarların meydana gelebileceğini ve travma sonrası stres bozukluğunun ortaya çıkabileceğini ifade etti.

Gele üniversitesinden Kardiyolog doktor Hanlan krumhons da Covid-19 sadece solunum yolu hastalığı değildir Bu hastalık kalbi kara ciğerleri Böbrekleri Beyni entrongrin sistemini ve kan sistemini etkileyebilir ifadelerini kullandı 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum