İslamın şiarları nelerdir?

Son zamanlarda demokrasi ve özgürlük adına İslama olan saldırıları görüyoruz okuyoruz ve tanık oluyoruz, İslamın kitabı kuranda islam'ın nasıl yaşanacağını açık açık yazıyor, bizlerde buna göre islamı yaşamaya çalışırız, şiarlara kulak vermeden itibar göstermeden inancımızı yaşayalım...

İslamın şiarları nelerdir?
29 Nisan 2020 - 01:43
Bir müslüman iymani varmı yokmu nasıl öğrenebilir;
Münafık, iftira, faizriba, zina, şirk fasık livata giybet, gasp,sarhoş eden içki,içen, kumar, vatana ihanet, karacahil, vb, mücrimlerin iymanları yoktur.
Gelelim gafil, serseri,aylak, lafgezdiren, her kötülüğü yapmaya meyilli, ahmak, üstümüze,farz,olan ilimi öğrenmeyen, de, iymansızların yolundalar.
Nefs, şeytan iyman ve fıtrat her zaman bir aradadır. İymanı illahi bir laboratuvar tahlil cihazı gibi düşünün: Herhangi bir cürümle karşılaştığınızda,
Nefs yap diyer, şeytan güzel ve parlak gösterir davet eder, İçerden cılız bir uyarı gelir sakın yapma işte o iymandır

Peki İslamın şiarları nelerdir?


1- Aklın korunması
Yahudi ve siyonistlerin sapık neşriyat sihirli sözleriinden yani algı operasyonlarından aklın korunmasıdır kısacası.
2- Neslin korunması
Fahşa fuhşdan zinadan doğacak çocukların önüne geçmek tedbir almak helal bir nesil sağlamak islamın şiarıdır.
3 - Canvemalın korunması
Dış tehditlere karşı Devlet müslümanların canı malı ve vatanının korunmakla mükellef tir. Bunun için düşmanlarınızdan daha iyi silahlarla silahlanın.
4- Din Ahlak ve Namus un
Yıkıcı bozguncuları, namusa halel getiren tüm unsurların yok edilmesi ahlaksızlığı hayasızlığı önleyip had cezaları ile kısasa kısas uygulanmalıdır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum