GELECEK PARTİSİ' Halkın içinde çalışmaları

GELECEK PARTİSİ, İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE CENNET MAHALLESİ ÜYELİK ÇALIŞMASI      Gelecek Partisi ‘ İstanbul’ Küçükçekmece’ Cennet Mah. Hürriyet Caddesinde Halk caddesi Üzerinde Küçükçekmece İlçe Başkanı  Sayın. Kemal Can’ Kadın kolları başkanı’ Gençlik kolları başkanı ve teşkilat mensuplarının mahalli sanatçılar eşliğinde coşkuyla düzenlediği, Halkın düşünce ve yorumlarını değerlendirmek üzere  Stand ve üyelik çalışması yaptılar.

GELECEK PARTİSİ' Halkın içinde çalışmaları
20 Kasım 2021 - 22:51 - Güncelleme: 21 Kasım 2021 - 23:27
                               
  GELECEK PARTİSİ, İSTANBUL KÜÇÜKÇEKMECE ‘
   
CENNET MAHALLESİ ÜYELİK  ÇALIŞMASI

                                                                                                                                                     
Gelecek Partisi ‘ İstanbul’ Küçükçekmece’ Cennet Mah. Hürriyet Caddesinde Halk caddesi Üzerinde Küçükçekmece İlçe Başkanı  Sayın. Kemal Can’ Kadın kolları başkanı’ Gençlik kolları başkanı ve teşkilat mensuplarının mahalli sanatçılar eşliğinde coşkuyla düzenlediği, Halkın düşünce ve yorumlarını değerlendirmek üzere  Stand ve üyelik çalışması yaptılar.

Yapılan çalışmaya’ Gelecek Partisi’  Genel başkan Yardımcılarından’ Sanayi politikalar başkanı  Sayın. İhsan Cafer Elham ile İstanbul’  İl teşkilat  mensuplarının’da  katılmalarıyla  vatandaşın’ Gelecek Partisi’ genel başkanı Sayın’ Prof. dr. Ahmet Davutoğlu, için ve Ülkenin son zamanlardaki  sorunları hakkındaki  sorulan sorularına’ Sanayi politikalar başkanı  Sayın. İhsan Cafer Elham’ yanıtlar verdi.

Gelecek  Partisi ‘ Teşkilat mensupları aynı zamanda vatandaşlara’ Genel  başkan Sayın.  Prof. dr.  Ahmat  Davutoğlu, için düşünceleriniz nedir sorusuna ise, O’ andaki soru sorulan vatandaşların büyük çoğunluğu Hocamızı tanıyoruz takip ediyoruz  ve yanındayız cevapları, teşkilat mensuplarının dikkatini çekmiştir.

Gelecek Partisi ‘ Küçükçekmece Stand ve üyelik çalışmalarında vatandaşın Gelecek Partisini’ eleştirisinden ziyade teveccühü  olduğunu  görmeleri  ve vatandaşın Temiz ve Adalet duygusu ile Kurulmuş siyasi Partilerin güç birliği yapması konusunda tavsiyelerde  bulunmaları’ Gelecek Partisi ‘ Teşkilat mensupların Dikkatini çekmiştir.

Gelecek Partisi’ne Üye kayıtlarının bir çok siyasi partilerden katılım yaptıkları gözlemlerimiz arasındaydı. Hatta daha önce hiç bir siyasi partiye üyeliği olmayan vatandaşında’ Gelecek Partisi’ne üye oldukları görülmüştür.

Gelecek Partisi’ne ve Diğer yeni kurulmuş partilere ‘’ BASIN’ mensubu olarak sorduğumuz’ Gelecek Partisi’ne ve diğer yeni kurulmuş partilere’  Üye olma sebebiniz nedir sorumuza ‘ ise şu cevabı genelde alıyoruz’  Başta  Adalet , Ekonomi, Liyakat’  Kutuplaştırılmış toplumdan, Kucaklaştırıcı toplum olmamızı istediğimiz için deniyor.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum