GELECEK PARTİ'Lİ KAPLAN'DAN, ÇAĞRI ESENLERİN YAKASINDAN DÜŞÜN..

Esenler Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan: Esenler Belediye Başkanı Göksu Ek bütçesini 400 milyon artırarak bu dönem ilk icraatını yapmasına bizim diyeceğimiz “kendilerini tebrik ediyorum” “TESİSLER TİCARETHANE, PARASI OLAN OTURUP ÇAY İÇEBİLİYOR” Esenler Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan: Ballı, kaymaklı ihalelerin yandaşlara verildiği Esenler’de kendi parası ile yapılan, halkın yararına yapılan bir işi bana kimse gösteremez. Geziyoruz parkları, geziyoruz halkın yıllarca koruyup kolladığı kamu araziler üzerine yapılan tesisleri. Hepsi ticarethane, parası olan oturup çay içebiliyor, yerin gerçek sahipleri olan Esenler’liler parasızlıktan veya tesislerdeki fahiş fiyatlar yüzünden ailecek tesislere giremiyor. Nasıl girsinler, çay 7-10 TL, kahve hakeza kahve 15-20 TL. 5 kişi o mekanlarda oturamaz, gelen faturayı karşılayamaz. Esenler’in bir tane sosyal tesisi yok, neden her ilçe de olan sosyal tesisler yok bizde. Bunu hiç sorgulayan yok zannetmeyin, halkımızı mahrum ettiğiniz bu alanları kimlere peşkeş çektiğinizi elbette soracağız.

GELECEK PARTİ'Lİ KAPLAN'DAN, ÇAĞRI ESENLERİN YAKASINDAN DÜŞÜN..
19 Eylül 2022 - 23:34 - Güncelleme: 20 Eylül 2022 - 00:13

Esenler Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan: Esenler Belediye Başkanı Göksu Ek bütçesini 400 milyon artırarak bu dönem ilk icraatını yapmasına bizim diyeceğimiz “kendilerini tebrik ediyorum”

“TESİSLER TİCARETHANE, PARASI OLAN OTURUP ÇAY İÇEBİLİYOR”

Esenler Gelecek Partisi Esenler İlçe Başkanı Mustafa Kaplan:  Ballı, kaymaklı ihalelerin yandaşlara verildiği Esenler’de kendi parası ile yapılan, halkın yararına yapılan bir işi bana kimse gösteremez. Geziyoruz parkları, geziyoruz halkın yıllarca koruyup kolladığı kamu araziler üzerine yapılan tesisleri. Hepsi ticarethane, parası olan oturup çay içebiliyor, yerin gerçek sahipleri olan Esenler’liler parasızlıktan veya tesislerdeki fahiş fiyatlar yüzünden ailecek tesislere giremiyor. Nasıl girsinler, çay 7-10 TL, kahve hakeza kahve 15-20 TL. 5 kişi o mekanlarda oturamaz, gelen faturayı karşılayamaz.

Esenler’in bir tane sosyal tesisi yok, neden her ilçe de olan sosyal tesisler yok bizde. Bunu hiç sorgulayan yok zannetmeyin, halkımızı mahrum ettiğiniz bu alanları kimlere peşkeş çektiğinizi elbette soracağız.

ESENLER “ESENLİK KENTİ, HUZURUN ŞEHRİ”  DEĞİL

Her dönem borcu artıran, Esenleri borçlandıran ve borcu Esenlerin arsalarını satarak kapatmaya çalışan Belediye Başkanını sitemli tebrik ediyorum.  Belediye bütçesini arsa satışlarınla gerçekleştiren, halkın ve çocuklarımızın geleceklerini ihalelerle birilerine peşkeş çekiyorlar. Sorsanız Başkana Esenler “Esenlik Kenti, Huzurun Şehri”  Evet, parası olana göre ve yandaş olana göre böyle ama vatandaş, kendi ilçesine, kendi birikimlerine, parka, bahçelere yapancı.

Belediye Başkanı halka hizmet yapmak yerine seçime dönük, seçim harcamalarını bir şekilde karşılamak için meclisten ek bütçe talep etmiştir.

“BU ZİHNİYETLE ESENLERİN YARINLARI YOK!”

Esenler Belediyesinin yaklaşık 420 milyon borcu var. Tahminlerimize göre sene sonu Esenlerin borcu, 500 milyonu aşacak. Kamuda israfın önüne geçmek için tasarruf dediler ama tasarrufu kendilerine yakıştıramadıkları için ballı, kaymaklı ihalelerle gelecek nesillere borçlu bir ilçe bırakmak, partilerinin iktidarı kaybetmemesi, koltuklarını kaybetmemek için her türlü harcamayı yapıyorlar. Bu anlayışla bu zihniyetle Esenlerin yarınlarına umutla bakmamız mümkün değildir.

Başkan Göksu’ya Soruyorum….Daha ne kadar Esenlerlilerin arsalarını ve binalarını satarak bu halka kötülük yapacaksınız. Gelecek nesillerin hizmet alanları için, ayrılması gereken arsaları şimdiden tüketmeyi kendinize şiar mı edindiniz?.. Milletimiz perişan halde, mutfaklar yangın yerine dönmüş, ekonomide kriz alabildiğine yoğun hissedilirken bu gereksiz harcamalar sadece mevcut siyasi partinizin popülist hedeflerine kilitlendiğini gösterdiğini anlayın artık.

“YETER ARTIK DÜŞÜN ESENLER HALKININ YAKASINDAN”

Bu tarz yaklaşımlar bütçe açığını tetikler. Hem borcun var hem de ders almayacaksın, birde borcunu artıracak hizmetleri bütçeye ilave ederek Esenlerin kambur üzerine kambur oluşturuyorsunuz. Bu halka bu ilçeye yazık ettiniz, ediyorsunuz.

Son sözüm şu ki; Yeter artık düşün Esenler halkının yakasından. Düşeceksiniz hem de demokratik yollarla az kaldı. Gelecek Partimizin iktidarında Esenler daha güzel olacak, asık yüzler gülecek ve herkes yarınlarına umutla bakacak.

Gelecek Partisi olarak, hak ve hakikat adına Türkiye’nin, Esenlerlilerin sesi olmaya devam edeceğiz” dedi.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum