Ey Türkiye'nin tatlı su solcuları.?

Arkanızı Abd ve Avrupa'da ki ağa babalarınıza dayayıp, "Demokrasi ve barış" diyerek ülkeye hainlik ettiğiniz devirler geçti...

Ey Türkiye'nin tatlı su solcuları.?
22 Ocak 2018 - 17:20

Arkanızı Abd ve Avrupa'da ki ağa babalarınıza dayayıp, "Demokrasi ve barış" diyerek ülkeye hainlik ettiğiniz devirler geçti. Ya yaşadığınız topraklara saygılı olursunuz, ya da faturasını ödersiniz.

Vatan savunması için Afrin'e giden askere keçisini kesen yörük kadınıyla; Polisi taşlayan, devlet malını yakan Gezici'lere otelini açan Ali Koç'un oyu bir!
Senin adaletine tüküreyim demokrasi...

Denk durun, ağlaşmayın...

Bazı İslamcı Kürtler (bu da ne demekse) PKK/PYD üzerine gidince Türkiye'ye saldırdıklarını görüyorum. PKK'nın derdi Kürt halkı olsaydı çözüm sürecini bozmazdı. Ama PYD oluşumuna perdeleme görevi için ABD'nin verdiği talimatı yerine getirdi. Derdi hiç bir zaman Kürt halkı olmadı.

Bırakın PKK/PYD üzerinden Kürtlük kasmayı?

Emperyalistlerin Orta Doğu emelleri için Kürt gençlerini ateşe atmaktan çekinmeyen bu cani örgütün aleti olmayın. Abd'nin çok derdindeydi senin devlet olman, Beyinsizler...

YPG: "Rusya bizi sattı"demiş...

Daha dur Amerika'da satacak sizi. Barzani'nin kıçını kaldırıp sattığı gibi. Siz de öğreneceksiniz düzüle düzüle... Senin devlet kurman emperyalistin çok umurundaydı sanki.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum