Devlet Bahçeli CHP'Yİ Duman etti?

​​​​​​​CHP’nin salgına ve nice saldırılara karşı direnen Türkiye ekonomisiyle ilgili felaket tellallığına soyunması utanmazlık sayılmayacak mıdır? İşbirlikçiliğe bakınız, Türkiye batsa havalara uçacaklar!...

Devlet Bahçeli CHP'Yİ Duman etti?
09 Mayıs 2020 - 20:41 - Güncelleme: 09 Mayıs 2020 - 22:07

"Bu CHP yönetimi ki, Türkiye’yi tuzağa çekip kafese koymak isteyenlere göz yumar. Samimiyetsiz olduklarından yüzlerine demokrasi boyası sürerler, kafalarına özgürlük hunisi geçirirler, siyasetlerine zincir vurdururlar, sonra da darbeyi çağrıştıran şifreli mesaj verirler. KOVİD-19 salgınından medet uman, virüsten iktidar çıkarmayı hesaplayan yoz, fos ve fason bir zihniyet Türkiye düşmanlarına gözcülük, sözcülük ve siyasi muhbirlik yapacak düzeyde kökünden ve özünden kopmuştur. CHP budur, çeperine tutunup çevresine doluşanlar da aynıdır. bu CHP bayatlamış, bayağılaşmış, küflenmiş, basbayağı kokmaya başlamıştır...

Türkiye bir felaketin kuşatmasını yarmak için adeta çırpınıyor. Milli dayanışma hayranlık uyandırıyor. Virüse karşı yüksek bir mücadele sergileniyor. CHP ise ekonomik tetikçilere, demokrasi düşmanlarına, küresel tefecilere, vatansız fesat yuvalarına kucak açıp gel gel yapıyor.
CHP’nin salgına ve nice saldırılara karşı direnen Türkiye ekonomisiyle ilgili felaket tellallığına soyunması utanmazlık sayılmayacak mıdır?
İşbirlikçiliğe bakınız, Türkiye batsa havalara uçacaklar!
Ya hıyanete ne demek lazımdır?
Ya küresel ekonomik çetelere gülücükler dağıtanlar nasıl yorumlanacaktır?
IMF heyetiyle otel lobilerinde kulis yapanlar Kemal Derviş’in yardakçıları, devşirilmiş ucubeler Türk milletini kandıramazlar.Türkiye ekonomisine atıp tutuyorlar.

Türkiye fırtınaya karşı bütün imkan ve iradesiyle direniyor. Karanlıkta ilerleyen gemide olay çıkarmak, ilk fırsatta da filikalara atlayıp kaçmak için hazırlık yapan odaklar hiç boş durmuyor. Bu gemi batarsa hepimiz suyun dibini boylarız. Fareler gidebilir, ama biz gitmeyeceğiz."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum