DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN SAKARYA'DA

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, SAKARYA' Yerel Kültür Derneği’nin 7. Olağan Kongresi’ne katıldı… Sakarya' Yerel Kültür Derneği’nin 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye davet edilen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan beraberindeki heyetle birlikte katılım gösterdi. Babacan’a Deva Partisi il Başkanı Mehmet Erdoğan ve partinin üst düzey yöneticileri de eşlik ederek. Kongrede, mevcut başkan Necmettin Kırık, görevi bırakacağını bildirirken, Sakarya’nın tanınmış işadamlarından bir dönem Sakaryaspor’da başkanvekilliği de yapan İbrahim Şahin’in kongreye başkan adayı olacağı açıklanmıştır.

DEVA PARTİSİ GENEL BAŞKANI ALİ BABACAN SAKARYA'DA
26 Şubat 2022 - 15:12 - Güncelleme: 27 Şubat 2022 - 03:35
Sakarya' Yerel Kültür Derneği’nin 7. Olağan Kongresi gerçekleştirildi. Kongreye davet edilen DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan beraberindeki heyetle birlikte katılım sağladı..
 
Babacan’a Deva Partisi il Başkanı Mehmet Erdoğan ve partinin üst düzey yöneticileri de eşlik ederek. Kongrede, mevcut başkan Necmettin Kırık, görevi bırakacağını bildirirken, SAKARYA’ nın tanınmış işadamlarından bir dönem SAKARYA' spor,da başkanvekilliği de yapan İbrahim Şahin’in kongreye başkan adayı olacağı açıaçıklanmıştır.
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, kongrede bir konuşma yaparak. Babacan konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

‘Elin adamı Ukrayna’ya girmeden önce 600 milyar dolarlık döviz rezervini biriktirdi, ondan sonra girdi. Biz ne yaptık? Ortada daha pandemi yok… Daha enerji krizi yok… Merkez Bankası’nın dövizleri eksi 55 milyar dolara indi. Merkez Bankası’nın döviz rezervlerini 28 milyar dolardan 136 milyar dolara çıkartmıştık. Şu anda net eksi 55 milyar dolar.” diye sözlerini bitiren Babacan’ buradan diğer programları için ayrıldı..
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum