Darbe zamazingosu.!!! ANALİZ..?

Son günlerin iki önemli konusu var, PKK’gönderilen maske yalanı ve darbe’yi köpürtme meselesi. ABD’ye hediye olarak gönderilen maskelerin PKK’ya gönderildiği yalanın ilk kim ortaya attı...

Darbe zamazingosu.!!! ANALİZ..?
07 Mayıs 2020 - 21:06
Analiz; Mustafa SATIŞ

Son günlerin iki önemli konusu var, PKK’gönderilen maske yalanı ve darbe’yi köpürtme meselesi.
ABD’ye hediye olarak gönderilen maskelerin PKK’ya gönderildiği yalanın ilk kim ortaya attı.
Celal Başlangıç’ın yönettiği art 1 TV’nin PKK’nın kucağına tam yerleştiği bilinir. Bu TV’nin Suriyede kurulan garnizon devletle ilgili tek söz etmekten kaçınırken, bu TV’nin baş elemenı Ragıp Duran neden şöyle bir twit atar. 2 MayısB 2020 de Ragıp Duran’ın attığı twit şöyle ‘’ Erdoğan, ABD'ye 2 uçak sağlık malzemesi gönderdi. ABD de, Cumhuriyet'in haberine göre, "PKK/YPG'ye maske,eldiven yolladi".Acaba aynı koli mi? ‘’
PKK’cı bir yaratık neden böyle bir twit sallar. Sayısız silah sevkiyatı PKK/YPG’ye yapılırken tek kelime yazmamış bu TV’nin elemanlarının bu meseleyi böylece sunmalarının amacı nedir. Yani bu eleştirimidir yoksa övgümüdür. Peki her hangi bir knıt varmı...Şu ana kadar yok...

CHP’ sözcüsü Öztırak’ın bu Twit’in üzerine balıklama atlamasının bir kanıtımı var. Tabiki yok ...
Aslı astarı olmayan bu sav günlerdir köpürtülüyor. Kimler tarafından. CHP, Fetö, PKK , ve benzerleri tarafından paralel bir şekilde körükleniyor.

Kaldıki ABD tamaen insani nedenlerle yapılan yardımı PKK/HPG’ ye göndermişse bunda hediye yardım gönderenin ne kabahati olabilir ki. Olsun, salla gitsin, belki tutar çaresizliği.
Gelelim darbe zamazingosuna ( Benim diş teknisyeni ustamın aklına bir kelime gelmeyince zamazingo derdi.)

Şimdi tane tane ne söylemişler paralel olarak bakalım ...
Canan kaftancıoğlu
: CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'nun "Önümüzdeki süreçte bir erken seçimle veya başka bir şekilde… İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır"

Özgür Özel : CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel "Saray rejiminin, Saray düzeninin sonu geliyor. O son, Atatürk'ün kemiklerini sızlatacak bütün bu atamaların, bütün bu liyakatsizliklerin sonunu getirecek"
''erken seçimle veya başka bir şekilde… İktidar değişikliği değil bir sistem değişikliğine gidişatı görüyorum ve böyle olacaktır"

Ragıp Zarakoğlu : RTE’de bir Menderes travması vardı. Demirel gibi kısmen. Menderes olmamak için Demirel’in atmadığı takla, kurmadığı ittifak kalmamıştı. Ecevit ile bile uzlaştı, ona kanlısı Ecevit ile hükümet bile kurdurdu. Korona günleri, bırakın Türkiye’yi tüm dünyayı bir sorgulamaya yöneltmekte. Bundan RTE’nin ve tayfasının kaçması mümkün değil." Yetmiyor yazının altına Menderes ve Erdoğan’ın resmini paylaşıyor, yan yana ...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu : gelen darbe eleştirilerine "Tamamen gereksiz, tamamen lüzumsuz bir tartışma. Allah aşkına, kim darbeyi gündeme getirir? Olmayacak bir şey. Bu ülkede darbe artık olamaz. Bu ülkenin insanları darbeye karşı bedeller ödediler" sözleriyle tepki gösterdi. !!!
Yorumu size bırakıyorum ...
zamazingo : Araç, aygıt, gereç, nesne.
Kaynak;Mustafa SATIŞ

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum