CORONA LUT KAVMİNİ HATIRLATTI?

Bakınız emrine hizmet ettikleri ‘onlara göre Tanrı’, İncil’de şöyle buyuruyor: “Öç benimdir, ben karşılık vereceğim!” İnsanı putlaştıran Batı mantığı, şimdi bu öcün kıskacına düştü ve gözle görülmeyen bir mikroba teslim oldu. Dikkat eder misiniz, Vatikan'ı bünyesinde barındırıp besleyen İtalya'da bu hastalık daha korkunç boyutlara ulaştı...

CORONA LUT KAVMİNİ HATIRLATTI?
15 Mart 2020 - 21:31 - Güncelleme: 24 Mart 2020 - 20:42
Hastalığın Çin’de çıkması tesadüfi olabilir mi?
Elbette değil, bu biyolojik saldırı da olsa, Çin’in mağdur ettiği bir kitlenin vebaline ödemesi gereken faturadır. 23 milyon işyeri kapanırken, binlerce insan ölürken, ekonomisinin çöküş noktasına gelmesi düşündürücüdür. Doğu Türkistan halkına uyguladığı muamelenin bedelini ödemeyecek miydi bunlar?

Avrupa’ya bakarsak, felaketin boyutuna ödediğimiz bedel acaba günahlarının kefareti midir?
Avrupa’da her doğan çocuktan birisinin babasının bilinmemesi, bu insanların böyle bir felakete sürüklenmeleri için bir sebep olabilir mi?
Bakınız emrine hizmet ettikleri ‘onlara göre Tanrı’, İncil’de şöyle buyuruyor: “Öç benimdir, ben karşılık vereceğim!” İnsanı putlaştıran Batı mantığı, şimdi bu öcün kıskacına düştü ve gözle görülmeyen bir mikroba teslim oldu. Dikkat eder misiniz, Vatikan'ı bünyesinde barındırıp besleyen İtalya'da bu hastalık daha korkunç boyutlara ulaştı. Batı insanı hayatlarını tarumar eden böyle bir saldırının karşısında çaresizdir.

Kuran’daki 14 ayette, ”Allah intikam sahibidir” ifadesi yer alır. Yüce yaratıcımız, bunu Lut kavminde ve Nuh tufanında göstermiş. Ama biz ilahi ders ve uyarıyı alacak fazileti kaybettik. Bir başka ayette de hüküm açıktır: “Sizin başınıza gelenler ellerinizle yapıp ettiklerinizden dolayıdır!”

Dua edelim günahkarların sebep olduğu bu belaya günahsızlar daha fazla bedel ödemesin.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum