CİNSELLİKTE İFRAT VE TEFRİT

Her daim söylerim: makbul olan orta yoldur. İfrat ve tefrit iki aşırı uçtur. 

CİNSELLİKTE İFRAT VE TEFRİT
29 Aralık 2017 - 19:43 - Güncelleme: 26 Mart 2018 - 23:31

Her daim söylerim: makbul olan orta yoldur. İfrat ve tefrit iki aşırı uçtur. 
Cinsellikte aşı uçlardan birine bıraksak olayı, kadınlar hiçbir şey giymez. Diğer aşırı uca bıraksak onlar da toplumda kadın namına en ufak bir iz bırakmaz. 

Fıtratı inkar etmeden, cinselliği tetiklemeden, dişilikleri değil kişilikleri ön plana çıkaran makul bir toplum kurmak mümkün. Bunun için de erkeğin ve kadının farklı iki cins olduğunu ve her iki cinsin de kendine has yapısal ve fiziksel özelliklerinin bulunduğunu kabul etmek gerekir. 

Ben bu durumu hemen her kesimden insanlarla yüzlerce kez tartıştım. Hep söylediğim bir şey var tekrar söyleyeyim. Kadınlar erkekleri, erkekler de kadınları tam tanımıyor. Bunun için de şöyle bir bilimsel deney öneriyorum hep. 100 erkek ve 10 kadın, yine 100 kadın ve 10 erkek deneyler oluşturulacak. Bunlar hangi konuda deney yapıldığını bilmeyecekler. Seçilen 10'lu kadın ve erkekler farklı fiziksel özelliklerde olacaklar. Çok güzel, az güzel, güzel: Yakışıklı, çok yakışıklı, yakışıklı olmayan gibi...

Erkeklerin kadınları, kadınların erkekleri gördüklerinde metabolizmalarında meydana gelen kimsayal ve fiziksel değişimlerin tespiti yapılacak ve bilimsel bir veri olarak insanlığa sunulacak. Çıkacak verileri ben tahmin edebiliyorum. Çok kişi de tahmin ediyordur. Lakin tahmin edemeyenler ya da bu gerçekleri inkar edenler az değil. Bu tür bilimsel çalışmalar mutlaka yapılmalı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum